h i r d e t é s

Orbán konzultációs központot hoz létre

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Orbán konzultációs központot hoz létre

2018. július 26. - 10:01

 

Azok után, hogy az eddigi konzultációk lényegében másról sem szóltak, minthogy kérdés formában vegye hülyére a népet a kormány, éppen itt volt az ideje intézményesíteni félrevezető propaganda e csodáját.

Orbán Viktor miniszterelnök, Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezetõ miniszter és Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetõje (b-j) az Országgyűlés plenáris ülésén 2017. december 11-én. - MTI Fotó: Illyés Tibo

A kormány valamiért úgy gondolja, hogy az kétoldalú kommunikáció pótlása helyett bármit is elérhetnek, ha könnyedén tetten érhető hazugságaikat

A miniszterelnök kabinetfőnökének a keddi Magyar Közlönyben megjelent utasításából kiderült: a terület miniszteri biztosává, egyben a megalakítandó központ vezetőjévé 2020 június 30-ig dr. Molnár Balázst nevezte ki Rogán Antal. A miniszteri biztos az utasítás szerint

a) gondoskodik a nemzeti konzultációk előkészítésével kapcsolatos feladatok összehangolásáról,

b) gondoskodik a nemzeti konzultációk lebonyolításával kapcsolatos koordinációs feladatok ellátásáról,

c) gondoskodik a nemzeti konzultációk lebonyolításában részt vevő állami szervezetekkel történő kapcsolattartásról,

d) közreműködik a Nemzeti Konzultációs Központ tájékoztató tevékenységével kapcsolatos feladatok ellátásában. /168 óra/

Tehát létrejött egy újabb intézmény, ami nemcsak teljesen használhatatlan, de az adófizetők pénzét arra költik, hogy újabb pártkatona hűségét vegyék meg vele.

És ahogy a cikkből kiderül, ezúttal sem kell csalatkoznunk.

A miniszteri biztos helyettes államtitkári illetménynek megfelelő összegű díjazásra jogosult, munkáját egy fős titkárság segíti.

Most komolyan, el tudja képzelni bárki is, hogy egy életunt választó arra vetemedjék, hogy bemenjen a Nemzeti Konzultációs Központba, csak azért, hogy a pofájába hazudjanak, sőt ami rosszabb, megmondják, miről mit gondolnia? Bár el kell ismernünk, a nonszensz országában könnyen előfordulhat ilyen valószínűtlen eset is.

Egyéb híreink: Szerkesztőségünkben felmerült a kérdés, hogy vajon Orbán azért nem hagyja abba baszogatásunkat nemzegetésünket, mert minden egyébben tökéletesen alkalmatlan? Számos elmélet vetődött fel, de nem született egyhangú álláspont.


 

h i r d e t é s