h i r d e t é s

Orbán helyettesének már az migráns, aki nem budapesti

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Orbán helyettesének már az migráns, aki nem budapesti

2018. április 05. - 07:53

A rezsibunkó Németh Szilárd csúcsra jár!

Fotó: Németh Szilárd / Facebook

Az MSZP-s Bangóné most akkor kinek a javára lépett vissza? Az LMP-s Tenk András, a Jobbikos Bereczki Miklós vagy az Együttes dr. Szabó Szabolcs javára?

Már-már sajnálom szegény Bangónét, hogy a "visszaállítjuk a Vörös Csepelt" álmából felriasztva maga sem tudja eldönteni, hogy kit is kell maga helyett tolnia Gyurcsány parancsára, Soros akarata szerint. Borzasztó nagy ébresztő sallert kapott szegény, mert elhitették vele, hogy még

kabai migránsként

is befutó lehet a hajdanvolt MSZP-s fellegvárban. Karácsonyék és Juhászék Bangóné támogatóit, szavazóit, Uram bocsá', a csepeli balosokat pedig nemcsak pofon vágták, hanem még jól arcul is köpték, újból és újból megalázzák. Ha úgy tetszik, 2014 után ismét letolták a a csepeli szocik torkán dr. Szabót. Annak a pártocskának a jellemtelen, színtelen-szagtalan, de annál nagyképűbb alvezérét, amelyiknek a fővezére üti-veri az asszonyt, a másik alvezére meg már most elindult kerítést bontani, migránsokat simogatni, idegeneket szolgálni. Az Együtt országosan nem fogja elérni az 1 %-ot. Az MSZP, meg pont az ilyen csepeli akciók miatt eshet ki a Parlamentből, mert veszélybe kerülhet a bejutáshoz szükséges 10 %-os listás szavazat. Mondom, nem lehet csodálkozni Bangóné búcsúszavain: " Tenk András és Bereczki Miklós kivételével jelölttársaim esetében is azt tapasztaltam, hogy fontosabb volt az MSZP, a személyem és a családom pocskondiázása, mint arról beszélni, hogy miért is akarják leváltani a Fideszt. Több támadást kaptam magukat baloldalinak valló pártaktivistáktól, és magukat ellenzékinek valló sajtótermékektől, mint a Fidesztől."

- írja Németh Szilárd a facebook-on.


Kommentelne? Kattintson ide!