h i r d e t é s

Orbán az elmúlt 11 évben először találkozott olyan problémával, ami a primitív pénzzel nem megoldható!

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Orbán az elmúlt 11 évben először találkozott olyan problémával, ami a primitív pénzzel nem megoldható!

2021. március 06. - 15:15

 

Újra jön ez a nyomorult bezárás, amitől már az egész ország üzletileg érintett részének minimum herótja van. 

A kép illusztráció! - Forrás: pestibulvar.hu

Képtelen a kormány szembenézni azzal, hogy itt valami olyan történik, ami sem pénzzel, sem propagandával nem győzhető le. A ma nem a hamiskártyások és svindlerek világa lenne, ha lenne egyetlen olyan karizmatikus vezető a nagyhatalmak között, aki ki merné mondani, hogy mibe kerül ez az egész vírusprobléma, körülbelül hány embert fogunk elveszíteni és az egész mibe fog kerülni, társadalmilag, gazdaságilag.

Ezzel szemben talán Kínát és Izraelt kivéve BESZARI MASZATOLÁS MEGY, a pillanatnyi érdekeknek vetik alá a társadalom egész rendszerét, cinikus húzásokkal megfejeleve, az állampolgári önrendelkezést lehetőségét és jogát figyelmen kívül hagyva. Kizártnak tartom, hogy a virulógusok, szociológusok, pszichológusok és statisztikusok, ha elemzőcsoportot hoznának létre ne tudnák viszonylagos pontossággal megmondani mi lesz a folyamat végeredménye, halálozásban, tartós egészségromlásban.

Lehet, hogy a számokat a kormányok már tudják, de nem ismertetik, ami ennél is rosszabb hazudnak róla.

A vírus specifikuma, hogy nincs olyan kritérium, amit figyelembe venne, egyformán támadja a heterókat és a melegeket, a kicsiket és nagyokat, a betegeket és az egészségeseket, a végeredmény abban tükröződik, hogy az egyén miben képes vagy hajlandó tenni a saját egészsége, biztonsága érdekébe. Maszkot már régen nem azért kellene viselni mert kötelező, hanem azért, mert szükséges, az oltástagadók kiiktatása a közbeszédből nem a sajtószabadság és véleménynyilvánítási része, hanem egyszerűen veszélyes, ez már régen nemzetbiztonsági, büntetőjogi kérdés. Amennyiben nincs rá jogszabály akkor hozni kell, ez a parlament annyi hülyeséget megszavazott, hogy egy normális a többség érdekét szolgáló átmeneti jogszabály ebben a kérdéskörben már bőven beleférne.

Az, hogy Orbán nincs képben, vagy nem akar képbe kerülni az egyértelmű, ha abban lenne akkor nem mostanra időzítette volna az EU frakcióból való kilépést, nem orosz és kínai vakcinázott volna, valamint nem csinált volna Nemzeti konzultációt a nyitásról.

 Kapkod és győzni akar egy olyan meccsen, ahol nincsenek játékosok és az egyetlen valódi ellenfél maga a vírus.

Ezt a meccset, a Finkelstein perifériájáról lopott tudással rendelkező kommunikációs csapattal, nem lehet megnyerni.

Orbánt és ezzel együtt minket is pofán fog vágni a valóság, a kiégett orvosok, a lelépett ápolok, a tönkrement vendéglátósok szállodások, a kizsigerelt kisvállalkozók, az otthon dolgozók pszichés sérültjei, a tanulásból és nevelésből kiesett gyerekek hatalmas tömege.

Mielőtt bárki azt hinné, hogy ez írás a kormányváltásról szól, ki kell ábrándítanom, mert a jelen helyzetben egyetlen ellenzéki félfigurát sem látom jobbnak, sőt talán még kockázatosabbnak, mint Orbánt, mert ők még meg is akarnának felelni a média szereplőknek, meg a kisstílű hisztis csapataiknak.

Nem jól állunk és nem csak itthon, mert a kínai főnökön kívül nincs egy olyan személyiség, aki képes lenne érdemi áttörést elérni, hiszen Merkel béna kacsa, Macron választás előtt áll. az olaszok szétestek, a lengyelek úgy hülyék, mint mi, csak minimális a korrupció, az osztrákok befordultak, a britek kiszálltak, az USA meg mintha nem létezne, Putyin is mintha önmaga elöl bujkálna. Úgy látszik nem a megoldás fog jönni, hanem a csiki-csuki, hazudozás, győzelmi hírek, halottakkal tűzdelve!


 

Kommentek

h i r d e t é s