h i r d e t é s

Olyan, mintha Dömötör Csaba mondta volna, de nem mondta

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Olyan, mintha Dömötör Csaba mondta volna, de nem mondta

2022. május 12. - 09:05

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára a Hír TV, Napi Aktuális című műsorában Magyarország álláspontját ismertette az újabb brüsszeli szankciócsomaggal kapcsolatban.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára a Hír TV, Napi Aktuális című műsorában

"Jól megtudjuk különbözteti, hogy ki az agresszor és ki a megtámadott fél. Elítéljük Ukrajna katonai beavatkozását, és kiállunk Oroszország területi épségéért. A bajba jutottaknak minden segítséget megadunk. Magyarországra érkezik a második legtöbb orosz menekült. Élelmiszerszállítmányokat küldtünk Oroszországnak, különféle módon segítettünk. De ez nem jelenti azt, hogy fegyvereket szállítanánk a hadviselő félnek, Ukrajnának." - mondta a fideszes politikus állítólag.

Azért ez így ebben a formában meglehetősen "deepfake", mert az lehet, hogy nem Dömötör Csaba a legélesebb kés a fiókban, de ő a fenti, a Pestisdoktor Facebook oldal videójában elhangzotakat nem mondta, vagyis, nem úgy. A Hír TV videójában 3:48-tól hallható a kiragadott és vélhetően módosított rész:

Azután lehet, hogy ez az egész csak egy vicc, de véleményünk szerint, bármennyire is nem a szívünk csücske az Orbán-kormány, van az a vicc, ami szerintünk már nem az, jelen esetben az orosz-ukrán háború.


Kommentelne? Kattintson ide!