fbpx Oltás és kötés | CIVILHETES

h i r d e t é s

Oltás és kötés

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Oltás és kötés

2021. augusztus 31. - 18:07

 

Avagy világ oltatlanjai, egyesüljetek!

Nehéz eldönteni, hogy Orbán játszadozása a vírussal puszta, tömegek életét veszélyeztető, politikai előnyszerzést célzó felelőtlenség, vagy elmebajjal kevert agyrém!

Miközben világelsőként (Szijjártó) totálisan lemaradunk az átoltottságban, hiszen az Unióban a felnőtt lakosság hetven százaléka már mindkét oltást megkapta (ily módon ebben is sereghajtók lettünk, mint az öngyilkosságok és az alkoholizmus kivételével mindenben), a kormány mindent elkövet, hogy berobbanjon a negyedik hullám.

Ügyet se vetve a delta variáns elsöprő erejű száguldására, a környező országokban (is) drasztikusan növekvő esetszámra, Magyarországon a szennyvízekben tapasztalt emelkedő koncentrációra és a megbetegedettek, kórházban ápoltak számának növekedésére, mellyel ma elértük a juúnius 30-i szintet, náunk vígan folyik a bor és az élet.

Nincs kötelező maszkviselés, zárt térben, sőt a legújabb tisztiorvosi eligazítás szerint az egészségügyi intézményekben sem (a látogatókat kivéve), védettségi igazolást, antitest-mérést se kérnek.

Halovány kampánnyal mindössze negyvenezer gyerek oltásra regisztrálását érték el, akiket a társaik majd nyilván gyáva kutyának, más egyébnek fognak gúnyolni.

Tessék-lássék nógatják az embereket az oltakozásra, miközben Orbán vigyorogva bejelenti, hogy ő ugyan nem adatja be magának a harmadik oltást, minek az?
(Ennek gondolom annyi igazságtartalma lehet, mint annak, hogy az első kettőt kínai vakcinával kapta meg.)
Hiszen fasza legény vagyok én, aki kétvállra fekteti a vírust!
Magyar ember kicsi, mint a bors, és nem hátrál meg! Legyőzzük az Uniót, Karácsonyt, Sorost, az LMBTQ ügynökeit, mit nekem valami gyatra vírus?

Ezek után bármilyen oltakozási kampánynak annyi!

Ez még mind semmi!

Jönnek a zarándokok a pápai misére. Szerbiából gyalog is, Kovászna megyéből tán néhányan fejpénzért, annyira nógatják őket, Szlovákiából különbuszokkal azok, akik a pápa szlovákiai látogatásán nem lehetnek ott a tömegben, mert a szlovák járványügy, a gaz, védettségi igazolást kér. Anélkül: coki!
Nem baj, fiúk, lányok! Ide jöhettek!
Szabad országban szabad szappanozni – akarom mondani részt venni az oltatlanok világdzsemboriján, hadd fertőzzétek egymást, és a hazai lakosságot.
Oltatlanság előny! Bónusz jár érte!

Mivel a magyar szevezők semmiféle védettségi igazoláshoz nem kötik a részvételt, lenne egy javaslatom.
Mert azért olyan Kelet-Európában nem fordulhat elő, hogy csak úgy ukkmukkfukk, mindenféle jelenléti ív, regisztráció nélkül egyszerűen besétál valaki egy rendezvényre!
Ha másért nem, hogyan fogja igazolni otthon, hogy a pápa miséjén és nem a Macákék bögyös kis Icukájánál tette tiszteletét?
Ezért felszólítom a szervezőket, hogy adjanak ki a megjelenteknek rikító sárga köntöst, olyat mint amilyet a pestisesek viseltek anno, továbbá védtelenséget igazoló dokumentumot, mely szerint az illető fertőz, vagy nagy eséllyel fertőzhető! E kellékekkel/erekjékkel aztán nyugodtan eldicsekedhetnek szeretteik, polgártársaik körében!

Ugyanez a helyzet a kapcsolódó Eucharisztikus Világkongresszuson, a Vadászati Világkiállításon és a telt házas válogatott meccseken.

Ahonnan (a lelátókról) Budai Gyula, távolról sem a kretenizmusba hajló gyűlölködésében, ellenkezőleg, önzetlen jó szívét és aggodalmát véka alá nem rejtve eltanácsolta Karácsonyt és Fekete-Győrt. Nehogy már elkapják szegények!

Mert ha elkapják, hogy lesz előválasztás? Ja, tényleg! Az nem lesz!
Az elszabaduló járvány, mit tesz Isten, pont akkor fog tetőzni, és a közben bevezetett rendkívüli állapotra tekintettel sajnos nem lehet majd ilyesféle rendezvényeket tartani!
Pech!


 

Kommentek

h i r d e t é s