h i r d e t é s

Nincs már megbízható embere Orbánnak, maga megy vakcinát számolni húsvét reggel a raktárba

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Nincs már megbízható embere Orbánnak, maga megy vakcinát számolni húsvét reggel a raktárba

2021. április 05. - 08:22

A média meg nem mehet a kórházakba!

Orbán Viktor "hajnali őrjáraton" - Forrás: Orbán Viktor Facebook oldala

Utoljára ilyen sztorit a szocializmusban hallottam, amikor is a bunkó TSZ elnök számolta a marhákat mert nem bízott a tanult főállattenyésztőjében.

Orbán ugyan nem bunkó TSZ elnök, de nem is Mátyás király, amit sugallani szeretne, mert Mátyás nem szét szedte az államiságot, hanem ellenkezőleg erősítette azt.

Ha Orbán Mátyás lenne akkor nem az oligarchák dübörögnének, meg az új sportMercedesek, Porschek, Maseratik, stb, hanem a feketesereg és szedné az adójukat az államnak és a helyére rakná ezt a siserahadat.
Amit nagy dirrel dúrral csinál a vakcina raktárban, -ahol igazából nem tud meg semmit-, megtudhatná egy egyszerű excel táblából vélhetően percre készen pontosan. Mivel tudjuk, hogy Orbán nem használ számítógép, sajnos marad ez személyes látogatás, ami adott esetben feltartja a munkát, pénzt nem hoz, csak felfordulást, meg egy csomó hülye vezetői kérdést, aminek alapja a tájékozatlansága. Majd jön a jópofaság magamutogatás, meg a szavazói megnyugtatása, hogy főnök ismét a gáton van.

Egy vezetőnek nem a raktárat kell irányítania, hanem egy országot, Churchill sosem látogatta mega lőszerraktárakat, mert nem volt sem kedve sem ideje, mert vezette az országát.

A mi országunkat is vezetni kéne, nem pedig ilyen gyerekes média trükköket alkalmazni, meg kinevezni az újabb és újabb legyőzendő ellenséget.

Igaz ebbe a hatalmas miniszterelnöki hajtásba már belepusztult 21000 ember, világ elsők lettünk az egymillió lakósra eső halálozások számában, nyitunk csukunk, Dubajozunk, hőseink Maldív szigetek legjobb vendégei, 40000 vakcinát adunk a cseheknek. A pofám szakad le ezek a hülyék még el is fogadják, vagy ne adjunk, vagy adjunk félmilliót, mert a negyvenezer egy Tata méretű városnak sem elég.

Orbán változatlanul nem fogja, hogy ez most nem az a játék, amit játszani, szokott, hogy ide hazudunk, oda dörgölődzünk, itt átverünk, ott fizetünk, hanem ez egy vírus egy „fegyver”, amely mindenkit támad gondolkodás és kompromisszum nélkül, ami ellen életében előszőr egy komplex, átgondolt háborút kell viselnie, aminek következtében halottak lesznek, és az ő feladata, a halottak és sérültek számának minimalizálása és nem az ő média szerepléseinek maximalizálása!

A teljes társadalom összefogására lenne szükség, mert zavarodott az ország, a vírus tagadóival, a mélyszegénységben élők ellenőrizetlenségével és magukra hagyottságával, ahová a vírus bármikor visszahúzódhat és tombolhat.

Szép értelmes kerek miniszterelnöki mondatokra lenne szükség és zárásra, azonban ő most sem ezt teszi, gödröt ás bárhol ahol erre lehetőséget lát vagy kap!


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s