h i r d e t é s

Németh Szilárd megfejtette, miért kilincselt együtt Soros és Botka

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Németh Szilárd megfejtette, miért kilincselt együtt Soros és Botka

2017. június 06. - 13:02

 

Várható volt, hogy a Fidesz a parlamentben is reagál a londoni terrorcselekményre, illetve rugózik még Soros György brüsszeli megjegyzésén ("maffiállam" működik Magyarországon), Botka László MSZP-s miniszterelnök-jelölt brüsszeli látogatásán és a kerítéses megjegyzésén. - írja az index.hu.

Forrás: index.hu

A Németh Szilárd-Dömötör Csaba páros hétfőn napirend előtt mindezt egy narratívába zsúfolta, és a fideszes politikusok egy előre kitervelt összeesküvés létezését is levezették.

Németh Szilárd Fidesz-alelnök azt a sokat sejtető címet adta felszólalásának, hogy "Soros megtámadta Magyarországot", majd megdicsérte magát rögtön, hogy "már a címben is óriási igazság" rejlik. Németh szerint a londoni merénylet is bizonyítja, hogy a bevándorlás és a terrorizmus "kéz a kézben jár".

És magyar emberek már többször is nyilvánvalóvá tették, hogy

nem akarjuk, hogy ránk erőltessék a migránsokat,

akiket nemcsak azért küldenek, hogy megcsapolják a szociális ellátásokat, hanem némelyeket azért, hogy "egyre kiszámíthatatlanabb terrorcselekményeket" hajtsanak végre.

Ennek ellenére

Soros nem fér a bőrébe, Botka Lászlóval kilincselt Brüsszelben, hogy brutális nyomást tudjanak gyakorolni Magyarországra.

És mivel soros egy-másfél millió migránst akar egy év alatt betelepíteni,

nyílt hadüzenetet küldött Magyarországnak

- vezette le Németh. A Fidesz alelnökét láthatóan nem zavarta, hogy a brüsszeli tudósítások, és maga Botka László nyilatkozata szerint sem Brüsszelben, sem soha máskor nem találkozott még Soros Györggyel. 

A fideszes narratíva azonban egy alaposan kimódolt akciót sejtet.

A Németh Szilárdra reagáló Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára egész pontosan azt a kifejezést használta, hogy az MSZP egy "előre kitervelt összeesküvésben" vesz részt az ország biztonsága ellen.

Dömötör felemlegette, hogy Botka lebontaná a határkerítést, holott az MSZP miniszterelnök-jelöltje egész pontosan azt nyilatkozta, hogy csak abban az esetben, ha ha működne az Európai Unió határvédelmi ellenőrzése, és a közel-keleti helyzet megnyugodna.

Dömötör ezt persze nem tette hozzá.

A parlamenti szabályok szerint egyetlen MSZP-s sem reagálhatott a fideszes vádakra, felszólalásokra, Botka pedig ugyebár nem is tagja a parlamentnek. Így a Fidesz azt is elmondhatja majd, hogy a parlamentben senki nem cáfolta a súlyos állításokat.

index.hu


 

h i r d e t é s