h i r d e t é s

Németh Szilárd a Honvédség oldalán uszít az ellenzék ellen

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Németh Szilárd a Honvédség oldalán uszít az ellenzék ellen

2020. május 11. - 18:10

 

"A bajban sem lehet számítani az ellenzékre"

Németh Szilárd - Forrás: honvedelem.hu

Németh Szilárd teljes szereptévesztésben van: a honvédség honlapját is pártpolitikai háborúzásra használja a Fidesz alelnöke, ahelyett, hogy megnyugtató válaszokat adna az ellenzék jogos szakmai felvetéseire. Mi szükség volt tiszteket kinevezni a kórházak, valamint több tucat magánkézben lévő szállítmányozási, élelmiszeripari, gyógyszer- és gyógyászati, vegyipari és infokommunikációs cég élére? A szakmailag kudarcot vallott tisztifőorvos mellett miért csak katonák és honvédek tájékoztatják az embereket az operatív törzs munkájáról? Miért vezette félre az embereket az Orbán-kormány a koronavírus tesztelések és maszkviselés jelentőségével kapcsolatban?

A Fidesz tudatosan szállja meg a magyar honvédséget, és most már a katonaság kommunikációs felületeit is. Németh Szilárd a honvedelem.hu oldalán nyíltan uszít az ellenzékkel szemben, amiért nem akartak korlátlan és időtlen felhatalmazást adni Orbán Viktornak. Németh Szilárd azért támadja az ellenzéket, mert a kormány a megfelelő védekezés helyett félrevezette a lakosságot a járvány idején. A veszélyhelyzet idején nem az ellenzék, hanem a koronavírus ellen kellene küzdeni.

Németh Szilárd a kormánypárti lapban vele készült interjúban azt is elárulta, hogy a Fidesz célja az, hogy a honvédség "az ország legnagyobb munkáltatójává és megrendelőjévé" váljon. A kérdés csak az, hogy ez kinek az érdeke? A Liberálisok jobban örülnének, ha a haderő fejlesztése helyett a kormány inkább az oktatásra, az egészségügy fejlesztésére, a modern kutatásokra és a szolgáltatásokra, a kultúrára fordítaná a milliárdokat.

A Fidesz egyre inkább a honvédséget is maga alá akarja gyűrni. A katonaság pártosítása kommunista reflex. A mai napig nem kaptunk választ rá, hogy mit keresett Orbán Viktor pártelnöki évértékelőjén a honvédség vezérkara! A Németh Szilárddal készült interjúnak a Fidesz pártújságjában és nem a magyar honvédség oldalán van a helye! (Liberálisok)


 

Kommentek

h i r d e t é s