h i r d e t é s

Negyedik alkalommal lett az év biztosítója a Groupama Biztosító

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Negyedik alkalommal lett az év biztosítója a Groupama Biztosító

2020. október 15. - 10:44

Az Év Biztosítója 2020 - A Groupama Biztosító negyedszer részesült a MoneyMoon Awards rangos elismerésében

A kép illusztráció! - Forrás: Budapest Business Journal

2020-ban a MoneyMoon Awards-on a Groupama Biztosító nyerte el a legtöbb kategóriában az első helyezést, így 2014, 2018 és 2019 után immár negyedik alkalommal az ÉV BIZTOSÍTÓJA címmel is elismerték a Groupama Biztosító tevékenységét. A MoneyMoon által értékelt és díjazott 23 biztosítási eszközalap kategóriában a Groupama Biztosító hat eszközalapja is első helyen végzett, ezen kívül a Legjobb Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás címet is elnyerte a társaság.

A MoneyMoon 2011-ben életre hívott díja mára ezer hazai biztosítói eszközalap teljesítményét vizsgálja. A 23 kategóriában az értékelés során különböző időtávokon értékelik a hozam és kockázati mutatókat. 2016 óta díjazzák az egyes biztosítótársaságok lakás-, utas-, gépjármű-, valamint baleset- és egészségbiztosítási termékeit is. Ezekben a kategóriákban az értékelés főbb szempontja az árazás mellett elsősorban a szolgáltatás minősége.
6X-os befektetési kategóriagyőzelem, Legjobb Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás

A MoneyMoon által vizsgált 23 biztosítási eszközalap kategóriájában a Groupama Biztosító hat eszközalapja bizonyult a legjobbnak:

Legjobb európai részvény eszközalap:
Groupama Eurózóna Fenntartható Fejlődés Részvény Eszközalap

Legjobb magyar kötvény eszközalap:
Groupama Magyar Extra Hosszú Kötvény Eszközalap

Legjobb abszolút hozamú eszközalap:
Groupama Globális Abszolút Hozam Eszközalap

Legjobb ázsiai részvény eszközalap:
Groupama Ázsia Részvény Eszközalap

Legjobb ingatlan eszközalap:
Groupama Magyar Ingatlan Eszközalap

ESG (Társadalmilag felelős befektetés) különdíj:
Groupama Klímaváltozás és Megújuló Energia Részvény Eszközalap

A Groupama Biztosító a fenti kategóriagyőzelmeken túl a KGFB esetében is győztes, így elnyerte a Legjobb Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás címet is.

Az Év Biztosítója 2020: Groupama Biztosító

A MoneyMoon által vizsgált kategóriákban 2020-ban legtöbb első díjat a Groupama Biztosító szerezte, így az abszolút kategória győztese a Groupama Biztosító lett, mellyel elnyerte „Az Év Biztosítója 2020” címet a MoneyMoon Awards-on.

„Nagy öröm számunkra, hogy hat biztosítási eszközalap kategóriát is megnyertünk, mert kiválóan igazolja, hogy befektetési tevékenységünk stabilan kiemelkedő, a unit-linked eszközalapok kezelése a Groupama Biztosítónál átlag feletti teljesítményt nyújt, így ügyfeleinknek is tudunk versenyképes hozamokat nyújtani megtakarításaikhoz még ebben a nehézségekkel teli időszakban is.
Nagyon büszkék vagyunk a Legjobb Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás cím elnyerésére is, hiszen ezen a területen a piac szabályozottsága miatt nehéz kiemelkedni a többi versenyző közül. Mi a KGFB mellé kínált ingyenes gépjármű asszisztencia szolgáltatással nyújtunk többletszolgáltatást ügyfeleinknek, mely keretében kár esetén azonnali segítséget küldünk a bajbajutottaknak, extra költségek nélkül.
Legnagyobb elismerésként természetesen Az Év Biztosítója 2020 díj elnyerésére tekintünk, mert azt mutatja meg, hogy nem csak egy-egy kategóriában tudunk a legjobbak lenni, hanem azt is, hogy összességében is a legerősebb teljesítményt nyújtottuk a hazai biztosítók között” – mondta el Bácsfalvi Mihály, a Groupama Biztosító gazdasági vezérigazgató-helyettese a díjak elnyerése kapcsán.


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s