h i r d e t é s

Nagy az isten állatkertje

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Nagy az isten állatkertje

2017. november 29. - 09:26

Harminc év után elérkezett a pillanat, amikor végre  a lakótelepeknek is jut egy kis fejlesztés "Szent István városában".

A Budai Nagy Antal utca és Schweidel József utcákban élők számára is láthatóvá és használhatóvá válnak olyan vívmányok, mint járdák, lépcsők, parkolóhelyek és számos további fejlesztések, padok és szemetesek valamint újragondolt- és tervezett zöldfelületek.
Azonban nem Magyarország lenne, ha a kivitelező nem úgy kivitelezne ahogy, és persze olyan egydimenziós lakók is kellenek, akik nélkül ez a cikk nem születhetett volna meg.

Kezdjük az ipari hungarikummal:

A körzet képviselőjével beszélgetve a kivitelező erre a gányoltnak tűnő megoldásra remek indokkal állt elő. Az indoklás lényege, hogy ez így szakmailag megfelelő és technikai okai vannak a megoldásnak - szikkasztó meg ilyenek. Én biztosan nem venném így át, de nem vagyok abban a helyzetben, hogy bármit is átvehessek. Úgyhogy ez innentől kezdve lelkiismereti és igényességi kérdés.

Ha a lustaság fájna*

De nézzük a lakók fejlesztéseit, amellyel kapcsolatban még nem tudtam eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek.

Lófütty kell ezeknek, nem parkosítás és normális járda.

Egyszerűen elképesztő, hogy annyira lusták egyesek, hogy inkább tönkreteszik a frissen kialakított zöldterületet, mint hogy sétáljanak nagyságrendileg 10 másodperccel többet.

Nem is tudok mit írni a képek láttán. Gáz, úgy, ahogy van. De azért csak megkérdezem; mi járhatott annak a lakónak vagy lakóknak a fejében, akik ezt a fantasztikus megoldást kitalálták?

...és akkor még egy kép, hogy a kedves olvasónak legyen elképzelése arról, micsoda távolságot kell leküzdeni és miért volt szükség az utólagos fejlesztésekre.

* köszönöm a kommentelőnek, hogy felhívta a figyelmem a hibára

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s