fbpx Mucsi, Badár, Csuja és Hajnóczy Soma egymást szívatták | CIVILHETES

h i r d e t é s

Mucsi, Badár, Csuja és Hajnóczy Soma egymást szívatták

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Mucsi, Badár, Csuja és Hajnóczy Soma egymást szívatták

2021. május 11. - 08:57

 

A négy sztár együtt próbálta ki Soma társasjátékát, a Fröccsöt, a játékról pedig videó készült. Mit gondolsz, Mucsi Zoltán, Csuja Imre, Badár Sándor vagy az illúziókeltés hazai mestere, Soma csalt a játékban?

A bezártság miatt sokan fedezték fel a társasjátékozást, mint szórakozási formát a vírushelyzet alatt. Hajnóczy Soma kétszeres bűvész világbajnok, akit sokan a YouTube csatornájáról ismerhetnek, előadások hiányában nem játszani kezdett, hanem társasjáték-fejlesztésbe fogott. A Fröccs többek között megnyerte 2020 legjobb kártyajátéka díját, így nem meglepő, hogy az első kiadása mindössze egy hét alatt teljesen elfogyott. Soma most azt is bebizonyította, hogy a társasjáték nemcsak a résztvevőknek szórakoztató, hanem azoknak is, akik nézik. Főképp, ha olyan játszótársakkal játssza, mint Mucsi Zoltán, Csuja Imre és Badár Sándor.

A négy sztár könnyed játékában egymást váltották a feszült pillanatok és a nagy röhögések. A hírességek kocsmahősök szerepébe bújva próbálták a legtöbb fröccsöt eladni és ebből a legnagyobb vagyonra szert tenni. A játékosok az alkudozások hevében egymást is folyamatosan szívatták. A társasozás közben jó pár pohár fröccs is elfogyott, ahogy Soma mondta: „A stratégiám fontos része volt, hogy itattam az ellenfeleimet.”

A videóból az is kiderül, hogy ki szeret olcsón vásárolni, és ki az, akinek nehezebben ment a játék. Meg fogsz lepődni, hogy ki, és hogyan nyerte meg a játékot.


 

h i r d e t é s