h i r d e t é s

Most már tényleg érkezik a tavasz

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Most már tényleg érkezik a tavasz

2021. március 25. - 05:55

 

A következő napokban fokozatosan melegszik az idő, noha vasárnapra egy gyenge hidegfront átmenetileg kissé visszahűti az időt. A jövő hét elején azonban már a 20 fokot is elérjük majd!

Keleten, északkeleten számíthatunk hosszabb napos időszakokra, máshol változóan, illetve erősen felhős lesz az ég, de számottevő csapadék nem valószínű, csupán egy-egy helyen fordulhat elő átmenetileg jelentéktelen zápor. Veszít erejéből a szél, már csak délkeleten lehetnek élénk északnyugati széllökések. Délen helyenként átmenetileg párássá válhat a levegő a reggeli órákra.
Hajnalban +3 és -7, napközben 8 és 15 fok között alakul a hőmérséklet.

Orvosmeteorológia

Front nem lesz térségünkben, de melegedés veszi kezdetét. Emiatt fáradékonyság, tompaság, dekoncentráltság és migrénes fejfájás egyaránt jelentkezhet.

Gyulladásos panaszok és vérnyomás-problémák is előfordulhatnak.

A naposabb tájakon élők hangulata, közérzete javul, a felhősebb tájakon élők viszont lehangoltságot tapasztalhatnak.

Öltözzünk melegen, rétegesen, még mindig nagy lesz a megfázásveszély a reggeli órákban, és továbbra is erősítsük immunrendszerünket! Fogyasszunk vitaminban gazdag zöldségeket, gyümölcsöket!

idokep.hu / idojaras.hu / met.hu

Időjárással kapcsolatos képeiket és videóikat kérjük, küldjék el az [email protected] címre! Cikkeinkben, galériáinkban bemutatjuk őket.


 

Kommentek

h i r d e t é s