h i r d e t é s

Mit szeretne a magyar nép úgy igazán!

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Mit szeretne a magyar nép úgy igazán!

2020. február 17. - 07:40

Milyen ország ez, ahol a pedofil szabadon, a képviselő a bíróságon van?

Először is ne papoljanak a létbiztonságról, és a jogbiztonságról, hanem teremtsék meg, ne helyettünk izzadjanak ki furcsábbnál furcsább törvényeket, mint például a munka törvénykönyve, hanem próbáljak már felfogni, hogy nekünk itt élőknek mi a fontos.

Kiszolgáltatottak lettünk a verbális manipulációknak, következményeként mára már nem csak a nem létező migráncsot gyűlölik, hanem mindenki mindenkit, aki nem ért egyet azzal, amit az éppen általa elfogadott vagy támogatott politikai bandavezér odadobott, mint egy mindennapi gumicsontot.

Szeretnénk, ha a törvény mindenkire vonatkozna és nem csak a hatalomban lévőket szolgálná, erre az elmúlt napok legjobb példája, hogy a pedofil a külföldet járja, miközben az ellenzéki képviselő meg a bíróságot.

Adják meg az iskola és tanszabadságunkat, egyben a lehetőségét egy modern oktatásnak, ne csak vita és terv legyen egy szabad ország, hanem a valóság.

A főuraink sztrádán járnak, mi meg vesekövet kimozdító, kátyús, két és három számjegyű utakon, ahol a mentő robogni próbál betegével, aki, ha beér a kórházba, már nem szorul orvosi segítségre, mert vagy gyógyult, vagy halott lesz.

A köztársaság elnöke ne zöld legyen, hanem legalább szóban levélben kérdezze meg a vezetőket, hogy miért nincsenek a meglévő törvények betartva a környezetvédelemre vonatkoztatva, miért vannak az árkok tele szeméttel, gazzal és mérgező anyagokkal.

Biztonságot szeretnénk és megoldást, hogy a romák ember módjára élhessenek, és minden vegyes lakosú településen adva legyen a normális élet feltétele, ha ehhez tanító és rendőr kell, akkor fizessék meg őket és küldjék őket a problémás helyszínekre.

Nevetséges, hogy milliárdok mennek támogatásként a földtulajdonosokhoz, miközben az élelmiszer eszeveszetten drágul!

Nem véd senki és semmi bennünket a fogyasztóvédelmi területen, a húsipar benyelte az ÁFA csökkentés 22%-t majd ez nem volt elég, még árat is emelt, mi ez ha nem egyszerű lopás!

A politikai pártok versenyeznek egymással, de én nem látok mást, mint egy olyan versenyt, hogy ki tud többet átverni pusztán azért, hogy hatalomba kerüljenek és jól megtömjék a zsebeiket.

Falvak, városok, kis és nagy térségek néptelenednek, az ingatlanok tönkre mennek, mi lesz ennek a vége?
Van közösségi közlekedés, aminek a MÁV csak névleges szereplője, mert mára már a menetrend a tájékoztató szerepét is elvesztette!

És ez így írható oldalakon keresztül, mi meg megyünk választásról-választásra a rendszerváltás óta és megszavazzuk a leghangosabban kolompolókat, úgy, hogy még a kolompolást sem kérjük számon, mivel senki sincs a birkanyájból akiben, akár bátorság, akár kiállás lenne, mert mindent felülír az aktuális juhásztól és a kutyáitól való félelem!

 

Név és cím a szerkesztőségben


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s