h i r d e t é s

Mit kell tudni a tranzakciókat árazó motorokról?

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Mit kell tudni a tranzakciókat árazó motorokról?

2023. január 18. - 09:36

Ha te vagy a felelős a szervezeten belüli üzleti tevékenységek eredmény kimutatásáért, akkor valószínűleg az „árazómotor” kifejezés ismerős lesz számodra. Ez lényegében egy olyan nyilvántartási rendszer, amely képes több millió adatot nyilvántartani, és arra szolgál, hogy valós időben kiszámítsa és szállítsa az árakat bármely kereskedelmi rendszerbe.

Forrás: euromacc.hu

Talán az egyik legjobb az IT cégek és szolgáltatások közül az EuroMacc szoftverfejlesztő cég által megalkotott NEGERE™, amely leginkább az olyan távközlési és közműszolgáltató nagyvállalatok számára ideális, ahol kiemelt jelentőséggel bír a valós vagy közel valós idejű tömeges árazás, a bevétel gyors kiszámlázása, vagy egy új termék, szolgáltatás gyors piaci bevezetése.

Miért érdemes befektetni egy ilyen árazómotorba?

A B2B vásárlók egyre inkább igénylik a B2C-szerű online vásárlási utat, így a beszállítók számára kulcsfontosságú, hogy ezt az értékesítési csatornát kínálják a versenyképesség megőrzése érdekében. Ahelyett, hogy a töredezett ERP rendszereket használnátok az árazás kezelésére, amelyet nehéz fenntartani és a segítségével növekedni sem egyszerű, mindenképpen érdemes megfontolni az árazómotorok használatát.

NEGERE™

A NEGERE™ motornak az egyik legnagyobb előnye, hogy használható akár egy meglévő motor kiváltására, de kiegészítésként is szolgálhat egy meglévő számlázó rendszerhez. A bevezetése pedig csupán csak minimális változtatást igényel.

Az EuroMacc kimagasló teljesítményre optimalizálta, így akár óránként 25 millió tranzakció - legyen az akár CDR vagy EDR - árazását teszi lehetővé feldolgozó egységenként. Sőt, óránként 240 millió tranzakció kezelhető a segítségével lineárisan felskálázva. A szerverorientált felépítésének köszönhetően pedig másodpercenként közel 45 ezer párhuzamos hívás feldolgozására is alkalmas.

A NEGERE™ használatával tehát jelentősen növelhetjük az árképzés sebességét, pontosságát és következetességét, hogy előre meghatározott paraméterek alapján a tárgyalásokat, az ellenajánlatokat és a jóváhagyásokat automatizálni tudjuk.

Miért érdemes megbízni az EuroMacc cégben?

Az EuroMacc szoftverfejlesztő cég 1996 óta tevékenykedik a hazai piacon. Eleinte a távközlési szolgáltatók számlázó és ügyfélkezelő rendszereire specializálódtak, amellyel megalapozták a hírnevüket. Ez volt a Billing Bureau szolgáltatásuk, amely outsourcing konstrukcióban kínált üzemeltetési megoldást COSMOSS™, hIPer™ és egyéb rendszerekre. Olyannyira sikerült ezzel megalapozni a hírnevüket, hogy már több külföldi országban is jelen vannak, köztük Bulgáriában, Lengyelországban, Hollandiában és Ausztriában.

Ma már viszont a megszerzett több évtizedes rutinjukra, és az átfogó tapasztalataikra támaszkodva korszerű technológiákra épülő, egyedi fejlesztésű integrált szoftvereket és komplex megoldásokat kínálnak mindenféle iparágban tevékenykedő cégek számára. Ez elég meggyőzően hangzik, igaz?


Kommentelne? Kattintson ide!