h i r d e t é s

Minél baloldalibb politikát folytat az MSZP, annál számonkérőbbek a neoliberális pártok politikusai

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Minél baloldalibb politikát folytat az MSZP, annál számonkérőbbek a neoliberális pártok politikusai

2020. március 02. - 14:39

 

Gondolom nem meglepő, hogy a neoliberális pártok politikusai, tagjai kérik számon a leginkább az MSZP-t! 

Forrás: Komjáthi Imre Facebook oldala

Gondolom nem meglepő, hogy minél inkább elkötelezett baloldali politikát folytat az MSZP, annál inkább szúrja a szemét ez, az elitet, a nagytőkét kiszolgáló, és /vagy neoliberális politikában hívő pártoknak?

Gondolom nem meglepő, hogy minél határozottabban állunk ki a dolgozó emberek, a szakszervezetek jogai mellett, annál inkább az MSZP megsemmisítésén munkálkodnak az "emberarcú" kapitalizmus, az igazságos piaci verseny hazug tanait hirdető erők?

Godolom nem meglepő, hogy minél több Suzuki reklám jelenik meg egy-egy médiumban, annál inkább csökken az esztergomi Suzukival folytatott harcunkról szóló híradások száma?

Gondolom nem meglepő, hogy a neoliberális pártok politikusai, tagjai kérik számon a leginkább az MSZP - n, hogy mennyire hiteles a munkavállalókat, nyugdíjasokat és szegény embereket képviselő politikája?

Gondolom egyszer mindenki számára egyértelmű lesz, hogy melyik párt képviseli a tőkések, gazdagok és oligarchák érdekeit, és ki áll azok mellett, akik ezt az országot építették, építik és szolgálják.

Komjáthi Imre


 

Kommentek

h i r d e t é s