fbpx Minek tudható be a barber shopok közkedveltsége Budapesten? | CIVILHETES

h i r d e t é s

Minek tudható be a barber shopok közkedveltsége Budapesten?

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Minek tudható be a barber shopok közkedveltsége Budapesten?

2021. május 04. - 19:23

 

Nem csoda, hogy ekkora népszerűségnek örvendenek az olyan barber shopok, mint az A76. Egyre több ilyen szalon található Budapesten, és szinte mindegyiknek megvannak a saját hűséges törzsvendégei. De mégis minek tudható be ez a népszerűség? Olvass tovább, és tudj meg többet arról, hogy minek köszönhető a barber shopok közkedveltsége Budapesten!

Forrás: a76.hu

Miben más egy barber shop az átlag budapesti fodrászathoz képest?

Habár sok az átfedés egy barber shop és egy fodrászat között, mégsem teljesen ugyanazt a szolgáltatást nyújtja a kettő. Az egyik leglényegesebb különbség az, hogy egy barber shop kizárólag férfifodrászatként működik, és a hajvágás mellett az arcborotválásra és a szakállápolásra is nagy hangsúlyt fektetnek. A barberek tehát teljes mértékben arra szakosodtak, hogy megfelelhessenek a legszigorúbb férfi vendégek igényeinek is.

Ennek köszönhetően jellemzően nagyobb tapasztalattal is rendelkeznek a barber shopok a férfi haj- és szakállápolásban a „vegyes” fodrászatokkal ellentétben: már ezzel is magyarázható, hogy így megnőtt a népszerűségük Budapesten is.

Ezt a különbséget nem csak az elvégzett munka minőségével igyekeznek bizonyítani a barber shopok: a belső kialakításuk sokkal kevésbé egy letisztult, legtöbbször fehér és világos színeken alapuló szépségszalonra emlékeztet, hanem inkább egy lazább hangulatú kocsmára. Ezt a hangulatot még inkább vissza tudják adni azok a budapesti barber shopok, ahol akár egy jéghideg sört vagy whiskyt is meg lehet inni: máris könnyebb a vendégeknek feloldódni!

Így lesz népszerű a budapestiek körében egy barber shop

Természetesen nem csak az alkohollal tudja megtörni a jeget a vendégei körében egy barber shop. A lelkiismeretes személyzet barátságos hozzáállása is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy élményként gondolhassanak arra az időre a vendégek, amit a szalonban töltöttek.

Az sem gond, ha valaki mindenféle elképzelés nélkül foglal időpontot az olyan barber shopokban, mint az Oktogon környékén található A76 szalon. A méltán híres „barber királynők” az Oktogon közelében és a Móricz Zsigmond körtérnél található üzletben is készen állnak arra, hogy segítsenek vendégeiknek megtalálni a számukra legelőnyösebb frizura és szakáll összeállítást.

A leendő vevőket egy megnyerő weboldallal is igyekeznek meggyőzni, ahol a barber királynők korábbi munkái is megtekinthetők egy helyen. Ennek köszönhetően mindenki kaphat egy kis betekintést az aktuális férfi frizura trendekbe, és könnyebben választhat saját magának fazont, amikor megérkezik a barber shopba. Az online foglalási rendszernek köszönhetően pedig roppant egyszerű az egész bejelentkezési folyamat: csupán pár kattintás kell ahhoz, hogy valaki lecsapjon a következő szabad időpontra!

Az ilyen helyeken mindenki úgy érezheti, hogy valóban róla szól az az 1 óra. A legkedveltebb barber shopok egyáltalán nem úgy tekintenek erre a szakmára, mint egy gyártósori munkára: ez már inkább művészet az ő szemükben, ahol valóban a vendég az első.


 

Kommentek

h i r d e t é s