fbpx Milliós prémiumot kapott Vida István, aki a Németh Szilárd receptjeit bemutató Csepeli Hírmondót adja ki | CIVILHETES

h i r d e t é s

Milliós prémiumot kapott Vida István, aki a Németh Szilárd receptjeit bemutató Csepeli Hírmondót adja ki

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Milliós prémiumot kapott Vida István, aki a Németh Szilárd receptjeit bemutató Csepeli Hírmondót adja ki

2019. május 22. - 13:16

 

A 24.hu vette észre, hogy a fideszes vezetésű csepeli önkormányzat képviselő-testülete Borbély Lénárd polgármester előterjesztésére az éves alapbére 50 százalékát kitevő prémiumot szavazott meg Vida Istvánnak, a Csepeli Városkép Kft. ügyvezetőjének – írja a 444.hu.

Illusztráció: Németh Szilárd/Facebook

A havi 850 ezer bruttót kereső Vida az előterjesztés szerint azért kapta a jutalmat, mert a cég a 2018-as foci-vb alatt jól működtette a csepeli szurkolói arénát, illetve a Családok Éve programokban háromszor is rendezett családi hajókirándulást, és 1800 nyugdíjast is meghajóztattak.

A szintén Vida irányítása alatt álló, önkormányzati fenntartású Csepeli Hírmondó tavaly 1,3 milliós bírságot fizetett a fenntartónak, mert túltolta Németh Szilárd és a Fidesz népszerűsítését, Németh Szilárdnak még főzőrovata is volt, az ellenzék pedig semmi teret nem kapott. A a kéthetente minden kerületi postaládába bedobott Csepeli Hírmondóra évi 40 milliót költ az önkormányzat.

A lap nemrég megint a választási bizottság elé került, mivel az ellenzéki politikusok továbbra sem kapnak teret: a Fővárosi Választási Bizottság idén is elmarasztalta a lapot, és 149 ezer forint bírságot szabott ki, de a pénzbüntetést az NVB eltörölte, mondván,  a politikai kiegyensúlyozatlanság mögött nem találtak szerkesztői szándékosságot.

444.hu


 

h i r d e t é s

Kommentek