h i r d e t é s

Mfor: Orbán Viktor unokájának több milliós lehet a tandíja

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Mfor: Orbán Viktor unokájának több milliós lehet a tandíja

2021. szeptember 25. - 13:08

Pénteken sokak számára döbbenetesnek hatott a hír, hogy Orbán Viktor legnagyobb lánya, Ráhel és családja Spanyolországba költözik. 

Egy nemzetközi iskola Merbellán - Forrás: Diana Morales Properties

Az Mfor informátora tudni véli, melyik nemzetközi iskolába jár majd Orbán Viktor legidősebb unokája, aki szüleivel együtt költözik Marbellára. Nem lesz olcsó a tandíj, mármint az átlagpolgár zsebéhez mérten.

Zsebbe nyúlós a tandíj abban a nemzetközi iskolában, ahova várhatóan járni fog Marbellán Orbán Viktor miniszterelnök unokája, legalábbis ezt írja az Mfor.hu a helyi magyar közösségből származó értesülésére hivatkozva, az iskola megnevezése nélkül.

Pénteken a Blikk hozta le, hogy Orbán Ráhel és férje, Tiborcz István gyermekeikkel együtt a földközi-tengeri nyaralóhelyre költözik.

Az Mfor.hu helyi magyar informátorokra hivatkozva tudni véli, hogy a meg nem nevezett iskolában a tandíj éves szinten 6000 euró - körülbelül kétmillió forint - a tandíj, illetve fizetni kell még beiratkozási díjat, és letétet is - utóbbit arra az esetre, ha év közben hagynák ott az intézményt, egyébként visszajár. Ezen felül minden plusz foglalkozásért is fizetni kell.

Marbella térségében amúgy ennek az ingatlanközvetítőcégnek a gyűjtése szerint nyolc nemzetközi iskola van, a többségük brit tanrend szerint, angol nyelven oktat, de van német, illetve spanyol-angol kétnyelvű is. A fenti tandíj ugyanakkor nem feltétlenül vetekszik a hazai magániskolák áraival - jegyzi meg a lap.

Ezen a linken olyan villákat nézegethet, amilyen környékre költözhet a legidősebb Orbán-leány családjával >>

Az Mfor.hu helyi informátoraira hivatkozva arról is írt, hogy azon a családi házas környéken, ahol ingatlant szerzett magának a család, 1-4 millió euró (350 millió és 1,5 milliárd forint) közötti áron mennek a villák. A lap úgy tudja, hogy a Tiborczék által megvásárolt ingatlan több millió eurót érhet. Erre futhatja is nekik, hiszen a miniszterelnök veje az ország egyik leggazdagabb embere, vagyonát jelenleg 39 milliárd forintra becsülik. (hvg.hu)


Kommentelne? Kattintson ide!