h i r d e t é s

Mesterházy Attila Veszprémben indul

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Mesterházy Attila Veszprémben indul

2021. június 12. - 08:15

 

Mesterházy Attila országgyűlési képviselőt indítja Veszprém megye 1. számú, Veszprém központú választókerületében a MSZP és a Párbeszéd az előválasztáson. - írja Kunhalmi Ágnes a Facebookon

Kunhalmi Ágnes és Mesterházy Attila - Forrás: Kunhalmi Ágnes Facebook oldala

"Mesterházy Attila rendkívüli nagy tapasztalattal rendelkező politikus, volt államtitkár, frakcióvezető, pártelnök és jelenleg is az egyik legaktívabb országgyűlési képviselő. Kiterjedt nemzetközi kapcsolatokkal és jelentős politikai tapasztalattal rendelkezik, aki azért dolgozik, hogy Veszprém megye vonzó jövőképet jelentsen az ott élőknek. 

Személyében először töltötte be magyar képviselő a NATO Parlamenti Közgyűlés elnöki tisztségét, jelenleg pedig a Közgyűlés alelnöke. Európai demokrata, aki tudja, hogy a demokrácia nem magától értődik, azért minden nemzetnek újra meg, újra meg kell harcolnia.

Veszprémiként jól ismeri a térség problémáit és tudja, hogy az elmúlt időszakban a város nem aknázta ki lehetőségeit. Jelentős infrastruktúra-fejlesztésre és munkahelyeket teremtő beruházásokra van szüksége a térségnek. A Veszprém és környéke fejlődése érdekében támogatja a 2023-as Európa Kulturális Fővárosa projektet, amelynek várhatóan az egész régióra nézve jótékony gazdasági hatása lesz.

Attila mindig figyelt arra, hogy a baloldalon a fiatal politikusok lehetőséget kapjanak, és aki tehetséges az bizonyíthasson. Korábban ő már ajánlott engem a választók figyelmébe, most tisztelettel és szeretettel én kérem a körzetben élőket, szavazzanak rá! Hajrá Attila!" (Kunhalmi Ágnes)


 

Kommentek

h i r d e t é s

h i r d e t é s