h i r d e t é s

Mennyit érnek a Quaestor-vezér luxusórái?

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Mennyit érnek a Quaestor-vezér luxusórái?

2016. június 06. - 13:02
0 komment

Meglepődhettek a rendőrök, amikor megtalálták Tarsoly Csaba volt Quaestor-vezér óragyűjteményét a házkutatás során - írta a Blikk.

Fotó: Europress / Napi.hu

A tizennégy darabos kollekció a legdrágább luxusmárkákból állt, volt Breitling, Rolex, Phillipe Patek is köztük. Más értéket viszont nem találtak a villájában.

Pár hónappal később viszont kiderült, hogy nemcsak a brókercég volt kamu, hanem a luxusórák is: egytől egyig olcsó utánzatok, darabja nem ér többet tízezer forintnál az óraszakértő megállapítása szerint - derül ki a Blikk birtokába került nyomozati iratokból.

Tarsolynak a lebukása után adott ugyanis két hetet a nyomozó hatóság, amíg szabadlábon cselekedhetett, mielőtt zár alá veszik a vagyonát. Nem is tétlenkedett, a villájánál az egyik éjjel teherautókba hordták a holmikat a szomszédok szerint, néhány kacat mellett az ál-Rolexeket hagyta csak ott.

Az üzletember bankszámláján a letartóztatása idején csak pár millió forint volt. Ez azért tűnik alacsony összegnek, mert a nyomozás adatai szerint Tarsoly összesen több mint 1 milliárd forint készpénzt vett ki a Quaestor házi pénztárából - olvasható a lapban.

 

napi.hu


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s