h i r d e t é s

Melyek egy vendéglátóipari egység mosdójának nélkülözhetetlen elemei?

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Melyek egy vendéglátóipari egység mosdójának nélkülözhetetlen elemei?

2021. október 13. - 08:57

Ha valaki egy új büfé, kifőzde vagy bármilyen vendéglátó egység kialakításán dolgozik, akkor a tervezésben előbb-utóbb eljut a mellékhelyiségig. Elég, ha csak felújítást, átalakítást tervez, érdemes átgondolni, hogy melyek azok a szaniterek, termékek, amelyek mindenképpen szükségesek és jól jönnek egy kis mosdó helyiségben a vendégeink számára.

Forrás: alphadenthigienia.hu

Az Alpha-Dent-Higiénia Kft. széles körű termékpalettával látja el viszonteladóit és végfelhasználóit a higiénia szerteágazó területein. Épp ezért az alábbiakban segítünk összeszedni, melyek a nélkülözhetetlen elemei a toalettnek.

A WC-csésze körül található termékek

Valljuk be, nem túl higiénikus, amikor a papírguriga csak rá van téve a WC-tartályra. Ezt a módszert küszöböli ki a toalettpapír adagoló, mely laponkénti adagolásának köszönhetően higiénikus, nem kell megfogni minden egyes papírt, csak amennyire szükségünk van. Épp ezért vége a pazarlásnak! Kis méretével hasonlít bármely más adagolóra, bárhol elfér, és még szép is!

Az Alpha-Dent-Higiénia Kft. hajtogatott toalettpapír adagolói mellett tekercses változatokkal is találkozhatsz. Válaszd ki a számodra megfelelőt! És olvass tovább, milyen egyéb kiegészítőkre lesz szükséged!

A WC-kefe designja nagyon fontos, hiszen ettől függ a felhasználásra való hajlandóság is. A Mar Plast olasz márka terméke nagyszerűen megoldotta ezt. A kefe tartója falra szerelhető, ívelt kialakítású, és a kefe feje igény szerint cserélhető.

De jó lenne, ha már minden mosdóban kitennének intim tasak adagolókat és intim hulladékgyűjtő szemeteseket! Szerencsére egyre több helyen találkozhatunk velük, de még nem széles körű az elterjedésük.

Az intim tasak adagolók rendkívül apró méretűek, ezért bármilyen kis falfelületre oda illeszthetők. A hozzájuk tartozó zacskók egyesével kihúzhatók, így itt is elkerülhető a pazarlás! Ha már van intim tasak adagoló, legyen hozzá hulladékgyűjtő is! Itt elég az egyszerű, letisztult forma, a lényeg, hogy billenős legyen a teteje, könnyen ki lehessen dobni a tasakokat.

Mi legyen a kezünk ügyében a mosdónál?

Nagyon jól jön a folyékonyszappan-adagoló, és ami a legfontosabb, hogy működjön is hosszú ideig! Rengeteg változat létezik már, amelyek közül napjainkban a leghigiénikusabb az automata, azaz érintés nélküli típus. A benne lévő folyadék feltöltésére pedig több lehetőség is mutatkozik. Tehetünk bele folyékony szappant is, vagy elláthatjuk egy habosítóval, melynek hatásaként habszappant kapunk. De akár fertőtlenítő gélt is önthetünk bele.

A kéz megszárítására a legkörnyezetbarátabb módszer az elektromos kézszárító. Ugyan nagyon jó megoldás az automata papíradagoló kéztörlő is, de az elektromos változattal még előrébb vagyunk. Ugyanis nincs szükség papírfelhasználásra, újratöltésre, és az elektromos változat sokkal higiénikusabb is.

Az Alpha-Dent-Higiénia Kft. bőséges kínálatában létezik olyan kézszárító, mellyel akár 7 mp alatt száraz lesz a kéz. Ha mégis a papíradagolós változat mellett döntenél, keresd bátran a cég munkatársait!


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s