fbpx Megvan az Év Szupertanára | CIVILHETES

h i r d e t é s

Megvan az Év Szupertanára

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Megvan az Év Szupertanára

2018. szeptember 17. - 19:53

 

Második alkalommal hirdette meg az Év Szupertanára pályázatát a Lidl Magyarország és a Dívány. 

2018-ban is megtalálták azt a pedagógust, aki kreatív módon, nem hétköznapi módszerekkel tanítja növendékeit, akinek óráit egyszerűen imádják a gyerekek.

A Lidl Magyarország mindig is szem előtt tartotta az iskolás korú gyermekek edukációját, szemléletformálását és nem utolsó sorban egészséges életmódra nevelését. A vállalat hisz abban, hogy a gyermekek személyiségének fejlődésében nem csak a család, hanem a közvetlen környezetük, az iskola játssza a legnagyobb szerepet.

A pályázat legfőbb célja, hogy megmutassa, milyen kreatív módokon lehet megragadni a gyerekek figyelmét, hogyan lehet őket motiválni és tanítani minél ötletesebb módon.

 – mondta el Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője.

A beérkezett pályázatokat szakértő zsűri értékelte, majd a három legtöbb pontot elért pedagógus közül a Dívány olvasói választották ki a győztest. Az idei évben a Pilisvörösvári Templom Téri Német Nemzetiségi Általános Iskola történelem szakos tanára, Krizsán Pál kapta a legtöbb szavazatot, ezzel ő érdemelte ki a 2018-as év Szupertanára címet. Munkája elismeréseként egy iPad Pro készüléket, valamint 100 000 Forint értékű Lidl vásárlási utalványt vehet át az áruházlánc jóvoltából.

Azonban nem csak ő részesül jutalomban, hanem iskolája is, ahol egy egész napos Egészségnap kerül megrendezésre. A minden korosztály számára élvezhető játékok és programok sokasága segít kiigazodni az egészség világában, szórakoztató és interaktív formában hangsúlyozva az egészséges táplálkozás és rendszeres testmozgás jelentőségét.

A Lidl hosszú évek óta kiemelt figyelmet fordít az egészségtudatos táplálkozást és az egészséges életmódot népszerűsítő programokra. Az Egészségnapot is azért hívtuk életre, hogy hatékony formában járulhassunk hozzá a gyermekek egészségtudatosabb életmódjának biztosításához

 – mondta el Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője.


 

Kommentek

h i r d e t é s