h i r d e t é s

"Megdöglesz, te bűnöző csaló" - Fenyegették a híres magyar színészt

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

"Megdöglesz, te bűnöző csaló" - Fenyegették a híres magyar színészt

2016. december 30. - 07:51
0 komment

Nem elég, hogy befolyással üzérkedéssel vádolják Oszter Sándort, de most még halálos fenyegetést is kapott a színész, aki betegsége miatt a bírósági tárgyalásán sem tudott megjelenni.

Fotó: Argo2/Facebook

A Népszava korábban megírta, Osztert azzal vádolják, hogy társaival egy szökésben lévő bűnözőnek azt ígérték, hogy pénzért cserébe elsimítják bírósági ügyét. A férfi állítólag több millió forintot adott át a vádlottaknak, aztán rájött, hogy becsapták. 

A színész a bírósági tárgyalásán sem tudott részt venni arcüreggyulladása miatt, ami olyan magas lázzal járt, hogy ügyeletre kellett rohannia. A Story magazin munkatársa is betegágyán érte utol, s Oszter azt mesélte, az utóbbi hónapok – szerinte – alaptalan vádai nem csak az egészségét, hanem a lelkét is megviselték, ezért az erdőbe járt, hogy megnyugodjon. Mindaddig, amíg elmondása szerint halálosan meg nem fenyegették és a vadászlesét is megrongálták. A rongálók ezüst spray-vel firkáltak a vadászlesre, mégpedig a következőt: „Megdöglesz, te bűnöző csaló". – Egy másik alkalommal egy férfi támadt nekem az erdőben. Feltételezésem szerint ő a fámat akarta ellopni – idézte a Bors a színészt, aki feljelentést is tett a rendőrségen, de már a nyomozást is lezárták ez ügyben.

nepszava.hu


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s