fbpx Még a napsütésé lesz ma a főszerep | CIVILHETES

h i r d e t é s

Még a napsütésé lesz ma a főszerep

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Még a napsütésé lesz ma a főszerep

2021. október 31. - 05:42

 

Kezdetét veszi a téli időszámítás. A 25 órás napunkon időjárásunk még nem fog jelentősen megváltozni, a jövő héten viszont felhősebb, csapadékosabb, szelesebb idő vár ránk.

Sokfelé indul párásan, ködösen a nap, majd napközben sok napsütésre számíthatunk, kevés felhő nyugaton lehet. Csapadék sehol nem lesz. A keleti és délnyugati tájak kivételével többfelé feltámad, északnyugaton helyenként erős lehet a délkeleti szél. Hajnalra -2, +7 fokig hűl le a levegő, délutánra 13 és 18 fok közé melegszik.

Orvosmeteorológia

Vasárnap sem lesz front térségünkben, de a hideg, nyirkos reggeli órákban felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi panaszok, valamint görcsös panaszok is előfordulhatnak. Továbbra is nagy lesz a napi hőingás, ami elsősorban a keringési panaszokkal élőket viselheti meg, illetve könnyen megfázhatunk ezért ajánlott a meleg, réteges öltözet.

A szelesebb tájakon élők körében enyhe fejfájás, nyugtalanság, ingerlékenység jelentkezhet.

Derült időben lesz részünk, ami jó hatással lesz hangulatunkra, közérzetünkre.

Erősítsük immunrendszerünket, fogyasszunk minél több zöldséget, gyümölcsöt, figyeljünk a megfelelő vitamin-utánpótlásra!

idokep.hu / idojaras.hu / met.hu

Időjárással kapcsolatos képeiket és videóikat kérjük, küldjék el az [email protected] címre! Cikkeinkben, galériáinkban bemutatjuk őket.


 

h i r d e t é s