fbpx Márki-Zay Péter és az ő centrális erőtere | CIVILHETES

h i r d e t é s

Márki-Zay Péter és az ő centrális erőtere

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Márki-Zay Péter és az ő centrális erőtere

2021. október 22. - 06:27

 

Márki-Zay Péter hétgyermekes, keresztény, konzervatív. Ezt szinte minden beszédében centrális erőtérként ismételgetti. Tessék mondani a fenti három jelző jelent a politikában bármiféle erényt?

Márki-Zay Péter feleségével és hét gyermekével

A templombajárás magánügy; az, hogy melyik felekezet templomába jár teljesen irreleváns, hogy politikai meggyőződése konzervatív az demokratáéknál semmiképpen sem jelent többet, mint bármilyen más ideológiát követni!

Jó marketing fogásként azzal kérkedik, hogy „én már akkor is templomba járó keresztény voltam, mikor Orbán Viktor a KISZ-ben volt, és már akkor is jobboldali voltam, mikor Orbán a Liberális Internacionálé alelnöke volt”.

És? Ebből mi következik?

Igazán nem szoktam Orbán védelmére kelni, de ez önmagában milyen negatívumot jelent Orbánra vonatkoztatva? Ráadásul akkor, amikor akár polgármesterségét, akár  előválasztási győzelmét baloldali és liberális pártoknak is köszönheti?!

Az előválasztási kampányban jól kamatoztatta marketinges vénáját, azonban politikailag még alapfokon sem mutatott semmiféle erényt, hacsak nem nevezzük annak Trump mintájú hazug negatív kampányát, ami miatt naponta kellett magyarázkodni és bocsánatot kérni.

A JÖVŐ ÉVI VÁLASZTÁSOKAT ILLETŐEN VISZONT NEM TÚL RÓZSÁSAK  KILÁTÁSAI: ORBÁN ÉS CSAPATA HATÉKONYABBAN TUD GYURCSÁNYOZNI. (fuhu.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s