h i r d e t é s

Márkacascót kínál a Suzuki

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Márkacascót kínál a Suzuki

2016. május 24. - 13:28
0 komment

 

A termék biztosítási partnere az Allianz Hungária Zrt.

A kép illusztráció! - Forrás: suzuki-varro.hu

Saját cascóval indította a második negyedévet a Magyar Suzuki Zrt. A Suzuki Casco biztosítást kizárólag a Suzuki tulajdonosok részére alakították ki; az egyedülállóan kedvező feltételeket kínáló biztosítási terméket kizárólag a hivatalos Suzuki-márkakereskedések és -márkaszervizek értékesíthetik.

Alapvetően az ügyfél érdekeit szolgálja, ha a Suzuki autókat hozzáértő, képzett szerelők eredeti alkatrészek beépítésével szervizelik, hiszen ez nagymértékben javítja az élettartamot, növeli a megbízhatóságot és ezen keresztül a tulajdonosok elégedettségét. A nem hivatalos garázsszervizek hamisan kecsegtetik „költségkímélő” megoldásokkal a tulajdonosokat: az utángyártott alkatrészek beépítése nem kockázatmentes, ezért fontos az eredeti alkatrészek alkalmazása és a hozzáértés.

A Magyar Suzuki Zrt. arra törekszik, hogy az értékesítés–szerviz–pótalkatrész területek harmonikus működésén keresztül partnerbiztosító bevonásával tegye vonzóvá a gyári szolgáltatások alkalmazását. Ebben a házi márkacasco remek lehetőségeket kínál: a gépjármű javíthatósági határát a gépjármű kárkori értékének száz százalékára terjesztik ki, az alap önrész márkaszervizes javítás esetén feleződik. További előny, hogy az autómentés – valamint a szállítás és tárolás – költségét 300 ezer forintig térítik, és nem kell fizetnie az ügyfélnek a szélvédő cseréjéért sem. Amennyiben a márkacascót igénybe veszi az ügyfél, térítésmentesen kölcsön gépkocsit biztosít a javítást végző márkaszerviz*.

Az új márkacascóval a tulajdonosok számára hosszú távon is megtérülő konstrukciót sikerült kidolgoznia a Suzukinak, az ilyen módon szervizelt és karbantartott autók élettartama ugyanis nő, így felértékelődnek a másodpiaci értékesítésben is, ami nem mellékes körülmény egyetlen Suzuki-tulajdonos számára sem. Mindezzel javul a márka megbízhatósága és megítélése a fogyasztók körében, így a most bevezetett konstrukció hozzájárul az ügyfelek bizalmának erősödéséhez is.


 

Kommentek

h i r d e t é s