h i r d e t é s

Már halálos áldozatai is vannak Dennisnek

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Már halálos áldozatai is vannak Dennisnek

2020. február 16. - 06:16

 

Narancssárga riasztást adott ki az ír meteorológiai szolgálat két megyére, miután a Dennis nevű vihar megérkezett a szigetre.

Forrás: iRadio

A rendkívül sok esővel és heves széllel járó ítéletidő egész hétvégén és akár hétfőn tombolhat az Ír-szigeten, áradással és pusztító széllökésekkel fenyegetve a part menti településeket.


Forrás: Extra.ie

Nem mindenkit zavar a vihar, Dublinban például a korábban Budapesten is rendkívül népszerű, ám még tiszta időben sem veszélytelen sörbiciklin szórakozókat jól láthatóan nem nagyon zaklatta fel a hatalmas esőzés és a szél.

Közben Angliában több száz repülőjáratot töröltek, és több helyre segítségül hívták a hadsereget, miután elérte Cornwall partjait a vihar. A szigetország már napok óta készül az ítéletidőre, az előrejelzések szerint egyes helyeken akár egy hónapnyi eső is lezúdulhat egy-két nap alatt.


Forrás: Archyworldys

Angliában két férfi is életét vesztette az ország délkeleti részén, holttestüket a vízből húzták ki. A vihar elleni védekezésben és a kárelhárításban közel 150 katona és tartalékos segít. (Euronews)


 

Kommentek

h i r d e t é s