h i r d e t é s

Ma Svájc ellen indulunk csatába - Stadion már van hozzá

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Ma Svájc ellen indulunk csatába - Stadion már van hozzá

2016. október 07. - 09:36
0 komment

Labdarúgó világbajnoki selejtezőt játszik ma este a magyar válogatott a svájciak ellen. A jó Európa-bajnoki szereplés okán is nagy a várakozás.

Mehmedi szerint most kell nagyon figyelni a svájciaknak (Fotó: AFP)

Persze nagy volt a várakozás a Feröer-szigetek elleni első selejtezőnk előtt is. Azon gól nélküli döntetlent értünk el. Most ezen annyira nem fanyalognék, mert manapság nem csak nekünk, de mindenkinek komolyan kell venni az úgymond kis csapatokat is. Nincs mese, feljövőben vannak, az eredményeik is ezt mutatják. 

Ma az ellen a svájci nemzeti 11 ellen lépünk pályára, akik az első fordulóban a portugálokat verték otthonukban 2-0-ra. Ez sem jelent semmit, minden meccs más. Na, most jó nagy okosságot mondtam, de ezzel azt akartam kifejezni, hogy van esélyünk akár a győzelemre is. Az újabb iksz nem lenne az igazi. Akkor jövünk ki jól a dologból, ha körbeverjük egymást. Svác verte a portugálokat, mi verjük svájcot, aztán mit is mondhatna a szurkoló mint azt: legyőzzük majd a portugálokast is.

A svájciak megtettéka szokásos udvariassági köröket. Azt nyilatkozta például egyik sztár játékosuk, Mehmedi: „Magyarország erős ellenfél, mutatja ezt, hogy az Európa-bajnokságon a nyolcaddöntőig jutott. Lehet, hogy komikusan hangzik, de állítom, hogy nehezebb meccs lesz ez nekünk, mint a Portugália elleni." 

Én is megteszem az udvariassági köröket, és most nem "stadionozok", miszerint szuper stadionunk már van, de van e hozzá szuper csapat? Majd este kiderül a budapesti Groupama Arénában a 20.45 órai kezdés utáni 90 percben. 

Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok! Hú de ismerős ez a csatakiálltás, na, be is fejezem, mielőtt elkezdenék politizálni. 

 


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s