fbpx Lövei Csaba: Hamis "Soros terv", valós "légi veszély" Nyíregyházán! | CIVILHETES

h i r d e t é s

Lövei Csaba: Hamis "Soros terv", valós "légi veszély" Nyíregyházán!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Lövei Csaba: Hamis "Soros terv", valós "légi veszély" Nyíregyházán!

2018. január 25. - 13:47

 

A nyíregyháziaknak a magyar légtér hiányos védelme jelenti a valódi biztonságpolitikai kockázatot!

Forrás: varosikurir.hu

Lövei Csaba, az Együtt nyíregyházi országgyűlési képviselőjelöltje szerint országos politikai ügyeknek nincs helye a városházán, pláne nem egy tipikus kampánytémának. A múlt heti események tükrében dr. Kovács Ferencnek a Nyíregyházától pár kilométerig észrevétlenül berepülő ukrán repülőgép ügyében kéne megnyugtatnia a városlakókat, nem a Fidesz által kreált "Soros tervvel" ijesztgetni.

Eddig a város polgármestere igyekezett "megúszni" a komoly beleállást a valóságtól elrugaszkodott fideszes propagandába, és csak tessék-lássék cselekedett. Mostanra azonban Nyíregyháza vezetése is beállt a sorba, és csütörtökön a közgyűlés elé viszik a "Soros-tervről és a bevándorlás szervező irodákról" szóló előterjesztést.

Lövei Csaba, az Együtt nyíregyházi országgyűlési képviselőjelöltje, önkormányzati képviselője szerint országos politikai ügyeknek nincs helye a városházán, pláne nem egy tipikus kampánytémának. Jobb lenne ott valós kérdésekről, egészségügyről, oktatásról, gazdaságról, lakhatási ügyekről beszélni.

Vagy elmondani miből fogják majd üzemeltetni a valóságtól elrugaszkodott mértékű városi sportberuházásokat? Mikor indulnak már el az egy éve álló új buszok? Ezek a városházára való kérdések!

os.mti.hu.


 

Kommentek

h i r d e t é s