h i r d e t é s

Lezuhant egy brazil futballcsapat repülőgépe

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Lezuhant egy brazil futballcsapat repülőgépe

2021. január 25. - 06:18

 

Lezuhant Brazíliában a Palmas Fútbol y Regatas focicsapat elnökét és négy játékosát szállító kisrepülőgép nem sokkal felszállás után; a fedélzeten lévő hat ember életét vesztette.

Forrás: Twitter

Lezuhant Brazíliában a Palmas Fútbol y Regatas focicsapat elnökét és négy játékosát szállító kisrepülőgép nem sokkal felszállás után; a fedélzeten lévő hat ember életét vesztette, köztük a pilóta – közölte a G1 helyi hírportál.

A kisrepülőgép a Tcantins állambeli Porto Nacional városából szállt fel, és a Goiás állam székhelyére, Goiania városába tartott a Lucas Meirával, a D-ligás focicsapat elnökével, illetve négy játékossal.

A Palmas Fútbol y Regatas hétfőn mérkőzött volna meg a Vila Nova focicsapattal, amely részvétét nyilvánította a történtek miatt, és kezdeményezte a hétfői meccs elhalasztását határozatlan időre.

Négy évvel ezelőtt, 2016 novemberében a Lamia bolíviai légitársaság utasszállító repülője zuhant le Kolumbiában, fedélzetén 77 emberrel, köztük a Chapecoense brazil labdarúgócsapat játékosaival. A szerencsétlenségben 71-en vesztették életüket. (MTI) / Infostart


 

Kommentek

h i r d e t é s