h i r d e t é s

Levél Orbán Ráhelhez!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Levél Orbán Ráhelhez!

2017. február 02. - 08:31

 

Kedves Ráhel! 

Sajnos nem nagyon hallok rólad mostanában. Hogy van a baba? Meg lett-e a két mobilod? Milyen állami megbízást kap mostanában István? Remélem nem ver, nem agresszív, ha iszik? Remélem jól vagytok! 

Azért írok most neked, mert kiderült az, hogy szegény szüleid micsoda nagy bajban vannak és én mint felelős családapa át is érzem a helyzetét édesapádnak. Nagy lehet a nyomás rajta ami elvonja a figyelmét az ország ügyes-bajos dolgairól. Nekem is van egy kislányom és egy tündéri unokám. Nagyon aranyosak. Sajnos néha el kell fogadnom tőlük egy kis segítséget....Remélem ez másoknál is így megy! Nálatok is? 

Bocsánat, hogy megkérdezem, gondolsz azért te is a szüleidre? Mert nekem most nem úgy tűnik. Te magad mondtad, hogy saját lábon állsz.Ez nagyon szép dolog. Biztosan hajtod magad éjt nappallá téve kisgyerek mellett is... De mégis megkérdezem! 

Miféle hálátlan gyerek vagy te, hogy hagyod édesapádat, Magyarország miniszterelnökét így megszégyenülni? Bizony Úristen, már azon töröm a fejemet, hogy gyűjtésbe kezdek, hogy a nehéz anyagiakról elterelve a figyelmét kicsit a népével is foglalkozhasson. Tudom, neki sem könnyű, mert a miniszterelnöki fizetéséből már hó elején csak 700 ezer marad, ami kell a megélhetésre...és arról nem is szólok, hogy szegény édesapádnak még három lányt kell kistafirongozni, saját lábukra állítani. Azon csodálkozom, hogy hogyan bírja?... Látszik, hogy éhen fog halni szegény édesanyáddal és három húgoddal együtt. Ez a tél is nagyon megroggyantotta a családi kasszát biztosan, hiszen röpködnek a mínusz húszak. 

Én, mint érző, és aggódó ember, arra kérlek, hogy segítsd a szüleidet, mert egy gyermek kötelessége ez. Én is segítem a járókerethez nőtt öreg édesanyámat aki sajnos kisnyugdíjas és akkor van melegben, ha az SZTK-ban várja a sorát, vagy a hús boltban várja, hogy mikor jön meg a csirke-farhát. Rahel! 

Légy jó gyerek kérlek és támogasd a szüleidet! 

Ez egyébként erkölcsi kötelességed is.

 

Felebaráti üdvözlettel: Gál György (OLKT)


 

h i r d e t é s