fbpx Letartóztatták a Hős utcai bántalmazás gyanúsítottját | CIVILHETES

h i r d e t é s

Letartóztatták a Hős utcai bántalmazás gyanúsítottját

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Letartóztatták a Hős utcai bántalmazás gyanúsítottját

2021. augusztus 02. - 14:42

 

Letartóztatták a budapesti Hős utcában július 30-án holtan talált nő bántalmazásával gyanúsított férfit - tájékoztatta a Fővárosi Törvényszék hétfőn az MTI-t.

Forrás: 24.hu

A Budai Központi Kerületi Bíróság vasárnap egy hónapra, szeptember 1-ig rendelte el a halált okozó testi sértéssel gyanúsított férfi letartóztatását. A végzés nem végleges.
    A megalapozott gyanú szerint a férfi július 30-án elment a volt élettársa X. kerületi lakásába és bántalmazta őt. A nő a helyszínen meghalt.
    A gyanúsított bejelentett munkahellyel és legális jövedelemmel nem rendelkezik, tartózkodási helyére vonatkozóan ellentmondásosan nyilatkozott, személyi kapcsolatai is tisztázatlanok, biztos egzisztenciával nem rendelkezik. A bíróság szerint megalapozottan feltehető, hogy ha szabadlábon marad, akkor megszökne vagy elrejtőzne.
    A bíróság szerint alappal lehet tartani attól is, hogy a gyanúsított kényszerintézkedés hiányában a még ki nem hallgatott tanúkat befolyásolná, megfélemlítené vagy a bizonyítást egyéb módon veszélyeztetné. (MTI)


 

h i r d e t é s

Kommentek