h i r d e t é s

Lenyűgöző drónvideó Dél-Afrika varázslatos világáról - VIDEÓ

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Lenyűgöző drónvideó Dél-Afrika varázslatos világáról - VIDEÓ

2021. május 18. - 13:05

 

A Rind-Raja Picture Company csapata Dél-Afrika gyönyörű tájain, illetve az ország legnagyobb természetvédelmi területén, a Kruger Nemzeti Parkban járt

Forrás: Érdekes Világ

A Rind-Raja Picture Company csapata Dél-Afrika gyönyörű tájain, illetve az ország legnagyobb természetvédelmi területén, a Kruger Nemzeti Parkban járt és a változatos állatvilág mellett, buja őshonos erdőket, kristálytiszta patakokat és csodás sziklaszirteket is rögzítettek egy lenyűgöző drónvideón.

Kruger Nemzeti Park az ország egyik legrégebbi, legnagyobb és legismertebb természetvédelmi területe. Számos vadon élő állatot figyelhetnek meg a szafari utazók. Több mint 140 emlősfaj, köztük kafferbivalyok, fekete orrszarvúk, zebrák, zsiráfok, antilopok, 500 féle madárfaj, hüllők és kétéltűek népesítik be a parkot.

A park és az itt élő állatok több mint 2 millió hektárnyi terület birtokolnak. A park északi területét a nagy bivaly és elefánt csordák, a központi régiót az oroszlánok és a leopárdok uralják, míg a déli terület a ritka fehér rinocérosz élőhelye. (Érdekes Világ)


 

Kommentek

h i r d e t é s