fbpx Le Pen látogatásával Orbán újabb szintre süllyed | CIVILHETES

h i r d e t é s

Le Pen látogatásával Orbán újabb szintre süllyed

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Le Pen látogatásával Orbán újabb szintre süllyed

2021. október 26. - 14:57

 

Marie Le Pen, a francia szélsőjobboldal vezéralakja Budapestre érkezett és találkozott Orbán Viktorral.

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke fogadja Marine Le Pent, a francia Nemzeti Tömörülés elnökét a Karmelita kolostorban 2021. október 26-án. - Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Ujhelyi István, az MSZP-s EP-képviselő szerint a „Fidesz kormányfője úgy viselkedik, mint egy átejtett és frusztrált kamaszlány, aki miután dobták, jobbára azzal próbálja felhívni magára az egykori kedves figyelmét, hogy a lakótelep összes huligánjával összeáll”.

Ujhelyi Le Pen „bűntetteit” taglalja Facebook bejegyzésében: „nemrég súlyos, illegális pártfinanszírozási botrányba keveredtek Le Pen EP-képviselői, miután papíron olyan embereket foglalkoztattak brüsszeli státuszban, akik valójában a párt franciaországi központjában dolgoztak. Az EP mintegy 300ezer eurót követelt rajtuk vissza” - írta.

A képviselő szerint Orbán Viktor keresi azoknak a kegyét és támogatását, akik „gyűlöletkeltő és EU-ellenes kisodródása után még kicsit is komolyan veszik”.

„(…) az, hogy ebbe a frusztrált kalandorságba egész Magyarországot belerángatja, már életveszélyes. Ezért (is) kell elzavarni a megzavarodott vezetőt a Karmelitából jövő tavasszal” – zárta le monológját Ujhelyi István. (atv.hu)

A "kiegyensúlyozott tájékoztatás jegyében" az MTI is készített néhány fotót a találkozóról:Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán


Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán


Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

 

Kommentek

h i r d e t é s