h i r d e t é s

Lassan-lassan javul az idő

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Lassan-lassan javul az idő

2020. október 18. - 05:56

 

A következő napokban a korábbiaknál szárazabb, a jövő hét elején még hűvös, majd egyre enyhébb, őszi időnk lesz.

CIVILHETES olvasói fotó

Az ország nagy részén szakadozik, csökken a felhőzet, és változóan felhős időre számíthatunk több-kevesebb napsütéssel, legfeljebb néhol fordulhat elő kisebb zápor.

Az északkeleti, keleti tájakon azonban délelőtt még erősen felhős vagy borult idő várható elszórtan gyenge esővel, szitálással, majd a nap második felében már arrafelé is szakadozni kezd a felhőzet, ezzel együtt csökken a csapadék esélye is. Az északnyugati, nyugati szelet több helyen élénk lökések kísérhetik.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 15 fok között várható, délnyugaton, délen lesz enyhébb az idő. Késő estére általában 4 és 9 fok közé hűl le a levegő.

Hétfőn délelőtt a változó felhőzet mellett alapvetően napos időre készülhetünk, csapadék nem valószínű.  Délután megnövekszik a gomolyfelhőzet, de csapadék nem várható. A nyugati szél élénk lesz. A hőmérséklet csúcsértéke 10, 15 fok között alakul.

idojaras.hu / met.hu

Időjárással kapcsolatos képeiket és videóikat kérjük, küldjék el az [email protected] címre! Cikkeinkben, galériáinkban bemutatjuk őket.


 

Kommentek

h i r d e t é s