h i r d e t é s

Lassan itt a gumicsere ideje

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Lassan itt a gumicsere ideje

2020. március 29. - 07:49

 

A gumiabroncs webáruházaknak hála ki sem kell mozdulni

A kép illusztráció! - Forrás: pixabay.com

Szerencsére már otthonról is kényelmesen meg lehet rendelni a legtöbb autógumit. Lassan itt a gumicsere ideje és bizonyára sokan gondolkodnak azon, hogy a jelenlegi helyzetben miként oldják meg ezt a problémát. Szerencsére a futárszolgálatok és a gumiabroncs webáruházak közösen megoldják a problémát. Az abroncsokat az internetes webáruházban meg lehet rendelni és nagyon gyorsan ki is szállítják azokat. A gumidirekt weboldalán már a kiválasztástól segítik az ügyfeleket, így, ha tapasztalatlanok vagyunk az abroncsvásárlásban akkor olvassuk el a tartalmat a weboldalon, amely segít bennünket a vásárlásban.

Szerencsére a házhozszállítás már kártyás előrefizetéssel is megoldható. A készpénzkímélő fizetési megoldás, most nagyon praktikusnak bizonyulhat. Rendeléskor meg kell adni az email címünket, amelyre majd várhatjuk a díjbekérő levelet. A számlán szerepelni fog a bankszámlaszám, amelyre az utalást kérik. Az utalás megtörténte után futárszolgálattal küldik ki az ügyfeleknek a megrendelt abroncsokat. Az ország bármely településéről lehet megrendelést leadni. Ha egy szett abroncsot rendelünk akkor a szállítás ingyenessé válik, így érdemes kihasználni ezt a remek lehetőséget. Az ország területére 3 munkanapon belül vállalják a gumiabroncsok kiszállítását.

A weboldalon már elérhető az ADAC nyárigumi tesztje, amely jó iránymutatást ad vásárlás előtt. Ebben az évben is találkozhatunk olyan márkákkal és abroncsokkal, amelyek a tavalyi helyezésükhöz képest visszacsúsztak a ranglétrán és találkozhatunk új fejlesztésű abroncsokkal is. A középkategóriás abroncsok esetében 225/40 R18 méretű nyári modelleket teszteltek, amelyek elég elfogadhatóan teljesítettek. Pár modell elveszítette az eddigi helyezését. A 225/40 R18 gumiabroncsoknál a Michelin és a Continental aratott le minden babért. Ebben az évben összesen 4 modell került a „Jó” kategóriába és az „Ajánlott” kategóriát 11 abroncs nyerte el. A webáruház oldalán abroncskeresőt is találhatunk, amelynek segítségével sokkal gyorsabban ki tudjuk választani, hogy mely abroncs az, amely megfelelő lehet számunkra. Érdemes az oldalt alaposan áttanulmányozni, hiszen rengeteg hasznos információval segítik a vásárlókat.


 

h i r d e t é s