h i r d e t é s

Koronavírusos lett Kapás Boglárka és nem ő az egyetlen

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam
a- a+

Koronavírusos lett Kapás Boglárka és nem ő az egyetlen

2022. június 30. - 17:36

Több úszó is bejelentette a budapesti versenyek után, hogy elkapta a koronavírust.

Kapás Boglárka olimpiai bronzérmes, világbajnok és hétszeres Európa-bajnok válogatott úszó a Duna Arénában 2022. június 16-én, a magyarországi vizes vb kezdete előtt két nappal. - Forrás: MTI/Kovács Anikó

Az Instagramon tette közzé Kapás Boglárka, hogy koronavírusos lett. Bejegyzéséből kiderült, hogy két napja lázas, megviseli a betegség.

A világbajnok úszó 2020 tavaszán is elkapta a vírust. A vizes világbajnokság úszóversenyein 200 pillangón hetedik lett, felkészülését derékpanaszok hátráltatták. Az augusztusi Eb-re akart csúcsformába kerülni, kérdés, hogy a mostani betegség ezt mennyire befolyásolja.

24.hu írt arról, hogy több úszó is bejelentette a budapesti vb után, hogy pozitív lett a tesztje, Sarah Sjöström, Kira Toussaint és Noe Ponti is koronavírusos lett. A vb idején a FINA közölte, hogy nyolc úszó lett covidos, közülük az ausztrál Lani Pallister pozitív mintáját csapata erősítette meg. A kanadai férfi vízilabda-válogatottnak több megbetegedés miatt vissza kellett lépnie. (Infostart)


Kommentelne? Kattintson ide!

h i r d e t é s

Clicky