h i r d e t é s

Kormánypárti média: "Álljunk ki Balázs József tankerületi igazgató mellett"

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kormánypárti média: "Álljunk ki Balázs József tankerületi igazgató mellett"

2020. június 16. - 08:02

 

A promenad.hu-n megjelent olvasói levél szerint egy normális társadalomnak ki kéne vetnie magából a vasalódeszkás tornatanárt, mert "...romlott liberális társadalomnak, romlott jövője lehet".

Balázs József tankerületi igazgató - Forrás: nyugatifeny.hu

"Balázs József igazgató urat nem büntetni, hanem kitüntetni kellene". - írja Joseph Large néven a kormánypárti portál olvasója

A tankerület meghurcolta azt a makói testnevelőtanárt, aki egy vicces videóval próbálta motiválni a diákjait a digitális oktatás kezdetén. Vezsenyi László, a Makói József Attila Gimnázium tanára még a digitális oktatás bevezetése után készített egy humoros videót arról, hogy a digitális testenevelésóra keretében egy vasalódeszkán fekve hogyan kell gyakorolni az úszást.

Ombudsmani vizsgálat is indult az ügyben, mely után a Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ vezetője, Balázs József lemondott, és bejelentése szerint június 15-i hatállyal távozik a posztjáról.

24.hu kiszúrta, hogy hétfőn ugyanakkor a hódmezővásárhelyi promenad.hu-n új fejezetéhez ért a történet, a fideszhez közeli portálon ugyanis megjelent egy petíció felhívás, amely Balázs József melletti kiállásra sarkall. A petíció szerint Balázs József remek pedagógus, Vezsenyi ráadásul „munkaidőben alkoholt fogyasztott és balesetveszélyesen oktatott”, “még akkor is, ha mindezt egy gyenge humorral akarta megfűszerezni”, a normális társadalomnak ki kéne vetnie magából, és “Balázs József igazgató urat nem büntetni, hanem kitüntetni kellene”. A fideszes portál azt veti a tornatanár szemére, hogy miközben bemutatta sajátos úszásoktatását, az asztalon, melyet szintén vett a kamera, két doboz Soproni állt. (magyarnarancs.hu)

A promenad.hu olvasói levelének címe: álljunk ki Balázs József mellett!

(Balázs József június 15-i hatállyal mondott le a Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ vezetéséről, amit az Emberi Erőforrások Minisztériuma vasárnap elfogadott.)


 

Kommentek

h i r d e t é s