h i r d e t é s

Kocsis Máté szerint a járvány elleni védekezés nem politikai kérdés

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kocsis Máté szerint a járvány elleni védekezés nem politikai kérdés

2021. február 22. - 15:52

 

Azután elmagyarázta, hogy kinek hogyan kellene szavazni a parlamentben.

Forrás: Kocsis Máté Facebook oldala

Kocsis Máté Facebook-oldalán is közzétette videóját, amelyhez azt írta: itt a járvány harmadik hulláma. "Ezt a baloldal is tudja, mégsem szavazza meg a veszélyhelyzet meghosszabbítását" - fűzte hozzá.

A videóban kiemelte: "a legrosszabb álmainkban sem került elő, hogy a valóság elhozhatja mindennapjainkba a harmadik hullámot, de ez mégis megtörtént". Így van Európa-szerte, így van Magyarországon is. "A vírus senkit nem engedett el" - mondta.

A fideszes politikus teljesen érthetetlennek nevezte a baloldal "oltásellenes, konzultációellenes kampányát", továbbá azt is, amit a veszélyhelyzet meghosszabbítása kapcsán kommunikálnak. Kocsis Máté szerint azzal, hogy nem szavazzák meg a veszélyhelyzet meghosszabbítását és a hétfői plenáris ülésen tárgyalt javaslatot, azzal nyugodtan bevallhatják a saját szavazóiknak is, hogy ha rajtuk múlna, nem lenne ágazati bértámogatás.
A nem szavazatuk a hitelmoratórium eltörlését is jelenti, az adó- és járulékcsökkentés eltörlését, a bérleti díj elengedésének megszüntetését. Eltörölnék a háziorvosi béremeléseket, az otthonfelújítási támogatást, de megszűnne a védekezés valamennyi szabálya is - mondta Kocsis Máté.

A Fidesz parlamenti frakcióvezetője arra szólította fel a baloldalt: fejezzék be az oltásellenes kampányukat. (MTI)


 

Kommentek

h i r d e t é s