h i r d e t é s

Kisvállalkozók, kereskedők és szolgáltatók Hatvan belvárosban

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Kisvállalkozók, kereskedők és szolgáltatók Hatvan belvárosban

2017. október 19. - 17:17

A nagy átmenő forgalmának miatt, a több mint 21 ezer lakosú Hatvanban,- 66 négyzetkilométer területen- jelentős a kereskedelem a városias jellegének köszönhetően. 

Több nagyáruház, bevásárló központ működik a településen és jelentős szerepet játszanak a kereskedelmi életben a kisvállalkozások, melyek sokaknak biztosítanak megélhetést.

Tevékenységük hasznos a város számára, munkát biztosít sokaknak, színfoltot, sokszínűséget jelent a helyi kereskedelemben és szolgáltatásban. A belvárosban a Grassalkovich úton több szakma, kereskedés is található. Köztük van: Bakos Tibor rádió és televízió szerelő mesterember, aki több mint fél évszázada végzi munkáját és ő volt a város első színes televízió szerelője. Akkor nem kis kihívást és megmérettetést jelentett számára ez a feladat, melyet ma is becsülettel, nagy szakértelemmel végez. Balogh Gáborné Rácz Mária férfi fodrász 37 éve. Kevés nő mondhatja el, hogy nála sorban állnak, vagy ülnek a férfiak, akik fejdíszükre valamit is adnak. Sokak számára ma is egy „szertartás”, vagy traccsparti, a fodrászhoz menni.

Tóth Cintia a Használt Márkás Ruhák boltjának fiatal eladója még most tanulja a szakmát. Kedvességének, előzékenységének köszönheti, hogy sok a visszatérő vásárló. A Főniex mobiltelefon boltban Tóth Bence kereskedő a fiatalabb nemzedéket képviseli. Ő az akivel, új vagy használt készülék vásárlásakor gyakorta találkozhatunk, ha elvesztettük, vagy a fürdőkádba ejtettük a régit. Az ismert minőségi márka sportruházati áruháza 20 éve működik Hatvanban, melyet Blaubacher László irányít sikeresen. Sok fiatal kedveli az itt kapható termékeket, melyet a labdarúgók is gyakorta magukra öltenek.  Az üzletsoron lévő kisvállalkozókat, kereskedőket és szolgáltatókat mutatjuk be, a teljesség igénye nélkül. Ők nem szerepelnek gyakran a hírekben, végzik nap mint nap munkájukat szürke eminenciásként, színesítik a település ellátását.

 


Kommentelne? Kattintson ide!

h i r d e t é s

Clicky