h i r d e t é s

Királynők osztottak pizzát az utcán

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Királynők osztottak pizzát az utcán

2018. március 08. - 18:13

Rászorulóknak osztottak szét közel 800 szelet pizzát, forró teát, vitaminokat és játékokat ismert emberek kedden a Deák téren. Mások mellett Dr. Özer Nóra, a 2016-os Nemzet Szépe, Weisz Fanni, és Geszler Dorottya, a Miss Hungary 3. helyezettje is önkéntesen segített.

A hideg márciusi napokat egy kicsit kellemesebbé varázsolták azoknak, akik ellátogattak kedden délután a Deák téren lévő óriáskerékhez. Egy négy órán át nyitva tartó sátorban olyan ismert emberek adták át az adományokat, mint Boros Lajos, Németh Lajos, Széki Attila Curtis, Szikora Róbert, Buza Sándor, VV Miló vagy Herczeg Zoli.

Az akció során közel 800 szelet pizzát adtak oda rászorulóknak a Pizza King felajánlásával, valamint forró teával, vitaminokkal és játékokkal is kedveskedtek a Baptista Szeretetszolgálat közreműködésével.

Az utcai jótékonysági akció önkéntese volt három szépség is. A hallássérült fotómodell, szépségkirálynő Weisz Fanni, a Miss Hungary 3. helyezettje, Geszler Dorottya, valamint a 2016-os Nemzet Szépe, Dr. Özer Nóra is.

Szépségkirálynőként feladatomnak tekintem, hogy ott és úgy segítsek a rászorulókon, ahogy csak erőmből telik. Az elmúlt években nagyon sok akcióban vettem részt, és nagyon boldog vagyok, hogy ezúttal is önkéntesként segíthettem az ételosztásban. Úgy gondolom, ha az emberek azt látják, hogy hírességek is részt vesznek ilyesmiben, ők is példát vesznek, és csatlakoznak

 - mondta a Nemzet Szépe szépségverseny jogász végzettségű 2016-os királynője.

Dr. Özer Nóra hozzátette: a jótékonysági akciókban való aktív részvétel mellett a Nemzet Szépeként missziójának tekinti, hogy hírül vigye Magyarország turisztikai- és természeti értékeinek, gasztronómiájának, hagyományainak, történelmének és nemzeti specialitásainak ismeretét is.


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s