h i r d e t é s

Király József indul Kecskemét belvárosában

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Király József indul Kecskemét belvárosában

2019. augusztus 13. - 12:19

 

A 8. számú belvárosi körzetben Király József indul a Szövetség a Hírös Városért Egyesület színeiben.

A 8. számú belvárosi körzetben Király József indul a Szövetség a Hírös Városért Egyesület színeiben. A jelöltet már nem kell bemutatni, régi szereplője a városi közéletnek. Most is képviselő. Mivel évek óta a kiemelt problémák sem változtak, sőt még romlott is a helyzet, ezért továbbra is azokat a célokat tartja fontosnak, amelyekről sokszor beszélt már. Király József úgy gondolja, hogy ha már a Mercedes-gyár milliárdos bevételt hoz a városnak, jó lenne, ha ezt a kecskemétiek végre megéreznék. Programja szerint tehermentesíteni kell a kiskörutat, ezért újra kell gondolni a belváros közlekedését. A teherautók mozgását korlátozni kell a képviselőjelölt szerint. A járdákat és az utakat pedig haladéktalanul el kell kezdeni felújítani. 

A parkolási problémákat, különösen a piac környékén, mélygarázzsal kell megoldani - nyilatkozta Király József a Kecsupnak. A gyalogosok és kerékpárosok közlekedését biztonságosabbá kell tenni, utóbbiak számára őrzött parkolókat kell építeni - tette hozzá.

A volt KTE pálya ügyében kezdeményezni fogja Király József, hogy a város vásárolja vissza a területet. Azt sportolási célra a város oktatási intézményei használhassák a hétköznapokon, hétvégén pedig a lakosság részére lehetne itt minőségi sportolási lehetőség.


A köztereket meg kell szabadítani a szeméttől és a gaztól. A parkokat és játszótereket pedig folyamatosan gondozni kell - szögezte le a képviselőjelölt.


A Nagykőrösi utca burkolatának rendbetételét is célul tűzte ki a képviselőjelölt. Király József szerint tiszta, átlátható közéletet és városi gazdálkodást kell megteremteni. Meg kell szüntetni a felelőtlen vállalati gazdálkodást, a fiktív számlázásokat, a sok tízmilliós szakértői, tanácsadói megbízásokat, és szigorúan ellenőrizni kell a közpénzek felhasználását.

A képviselőjelöltet támogatja a DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum, az MSZP, a Párbeszéd és egyéb szervezetek.


 

h i r d e t é s