h i r d e t é s

Kifütyülték Hamiltont a Hungaroringen

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Kifütyülték Hamiltont a Hungaroringen

2021. augusztus 01. - 06:33

Elégedetten nyilatkozott az újabb mogyoródi rajtelsőség után Lewis Hamilton, a brit pilóta sikerét azonban a mogyoródi közönség már nem fogadta ekkora örömmel – kifütyülték. Így értékeltek a leggyorsabbak a 36. Forma-1-es Magyar Nagydíj időmérője után. - írja a vezess.hu

Forrás: Mandiner

Pályafutása 101. rajtelsőségét szerezte a 36. Forma-1-es Magyar Nagydíj időmérő edzésén Lewis Hamilton, aki így nyolcadjára indulhat majd az élről a mogyoródi versenypályán. A hétszeres világbajnokot a helyszínen tartózkodók mégis kifütyülték, nem vették ugyanis jó néven, hogy a brit a hajrában feltartotta riválisait azzal, hogy a pálya utolsó szakaszán az indokoltnál lassabban, alig 40 km/órás sebességgel haladt.

Hamilton ennek ellenére pozitívan értékelte szombati napját. „Lenyűgöző köröm volt, és lenyűgöző volt a csapatmunka is, ideértve Valtterit is. A gyárban is minden követ megmozgattak a srácok. Soha nem éreztem magam ennyire nagyszerűen, miközben kifütyülnek, nem bánom” – nyilatkozta a korábbi F1-es pilótának, Johnny Herbertnek.

„A lágy gumik nagyjából öt méteren át bírják az 1-es kanyarig, ezért meg is lepett, miért csak mi indulunk a közepeseken az első tízből” – szúrt oda a riválisoknak a gumistratégia szempontjából a Mercedes versenyzője. „Remélem, az időjárás mindenki számára megfelelő. Élvezzétek a napsütést, de legyetek óvatosak” – üzent zárásképpen a rajongóknak. (vezess.hu)


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s