fbpx Kettősgyilkosság történt Nyíeregyházán | CIVILHETES

h i r d e t é s

Kettősgyilkosság történt Nyíeregyházán

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kettősgyilkosság történt Nyíeregyházán

2019. augusztus 27. - 09:13

 

Apa és fiú az áldozat

Rendőrök helyszínelnek 2019. augusztus 26-án Nyíregyháza orosi városrészében, a Diák utcában. - Forrás: MTI/Balázs Attila

Brutális kettős gyilkosság történt hétfőn délután a Szabolcs- Szatmár-Bereg megyei Nyíregyházán.

Szon.hu. több olvasója is azt írta a lapnak, hogy szirénázó rendőr- és mentőautókat látott Nyíregyházán, Oros városrész felé hajtva. 

Meg nem erősített információink szerint egy apát és a fiát lőtték le, mindketten meghaltak. Úgy tudni, hogy egy helyi vendégház tulajdonosa az idősebb áldozat. - írja az Origo

A Szabolcs megyei nyomozók – a férfi őrizetbe vétele mellett – megkezdték gyanúsítotti kihallgatását - írta a rendőrség a honlapján.

A gyilkosság a Diák utcában történt, az információk szerintapát és fiát lőtték le, akiknek a háza egymással szemben állt.A rendőrség nagy erőkkel helyszínel, az utcát lezárták - írja az MTI.

Frissítés (2019. augusztuas 27. 10:47)

Beismerő vallomást tett az apát és fiát agyonlövő nyíregyházi férfi

Engedéllyel tartotta a puskáját, amivel elkövette a gyilkosságokat.

A rendőrség most azt írja, H. Miklós 42 éves nyíregyházi lakos hétfőn délután fél 4 körül ment autóval a családi házhoz, ahol az engedéllyel tartott golyós vadászpuskájával célzott lövéseket adott le az udvaron tartózkodó haragosa, egy 41 éves nyíregyházi férfi irányába, aki a helyszínen életét vesztette.

A lövések hallatára a szemben lévő ingatlanból kiszaladt az utcára a sértett 65 éves édesapja is, akire a férfi rövid szóváltást követően szintén rálőtt, halálos sérülést okozva.

A 42 éves nyíregyházi férfit a főkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki, aki beismerő vallomást tett. A nyomozók a férfit őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségnél. (hvg.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s