h i r d e t é s

Két kézzel és értelmetlen célra szórja a pénzt az MVM

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam
a- a+

Két kézzel és értelmetlen célra szórja a pénzt az MVM

2022. augusztus 09. - 06:51

Energiaválság idején az állami szolgáltató mi másra kell, hogy költse a milliárdokat, mint hogy egy feneketlen zsákba öntse a pénzt.

Forrás: K-Monitor/Facebook

Az MVM 3,4 millió eurós (1,3 milliárd Ft-os) szponzorációval támasztja ki az FTC-nek vagyonkezelésre átadott új sportcsarnok finanszírozását 2022-ben, számolt be a K-Monitor. A monopolhelyzetű állami közműcég folyamatos költségvetési kisegítésre szorul a rezsicsökkentés miatt, ennek ellenére milliárdokat költ szponzorációra és kommunikációra, gyakran a NER-nek kedves célok érdekében.

A 20 022 néző befogadására alkalmas MVM Dome-ot december 16-án adták át, a Market Zrt. kivitelezésében készült el, a beruházás 116 milliárd Ft-ba került.

Az mfor.hu korábban beszámolt arról, hogy a Sportfive Hungary Kft. végzi - szoros együttműködésben a vagyonkezelő Ferencvárosi Torna Clubbal - a több mint 100 milliárd forintból épült, a múlt év végén átadott MVM Dome üzemeltetését. A februári döntést követően az FTC hivatalos marketingügynöksége közleményében azt írta, a Groupama Aréna esetében már bevált modell garantálja az eredményes és nyereséges működtetést. (mfor.hu)


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s