h i r d e t é s

Készülékjavítás, szerviz egy órán belül akár már Budán is

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Készülékjavítás, szerviz egy órán belül akár már Budán is

2021. június 21. - 12:30

Az okoskészülékek segítségével nem csak telefonálni tudunk, hanem hozzáférhetünk az internethez, chatelhetünk ismerőseinkkel és barátainkkal, fényképeket készíthetünk, és nem utolsósorban használhatjuk a közösségi média felületeit. Nem véletlen, hogy napjainkban a mobiltelefon gyakorlatilag elengedhetetlen kellék.

Forrás: gsm-pont.hu

Balesetek bármikor történhetnek

Sajnos ki lehet jelenteni, hogy a mobiltelefonok sem örökéletűek. Minden óvatosság ellenére előfordulhatnak balesetek, melyek a készülék károsodását okozhatják. Ez persze nem azt jelenti, hogy fölösleges vigyázni ezekre az eszközökre, hanem azt, hogy a véletleneket és a baleseteket nem lehet teljesen kizárni, hiába is szeretnénk.

Nem kell hatalmas dolgokra gondolni, hiszen egy-két apróság is elég lehet a bajhoz. Egy rezgőre állított telefon például egy bejövő hívás esetében könnyen arrébb vándorolhat, ha pedig éppen rossz helyen, mondjuk az asztal szélén éri ez a hívás a telefont, akkor lehet, mire észreveszi a tulajdonos, addigra a telefon már leesett a földre.

Érdemes profi szervizt keresni

Ha megtörtént a baj, akkor érdemes felkeresni egy szervizt. A hosszú múlttal rendelkező szervizeknél az olyan problémák, mint a kijelzőcsere, hátlapcsere vagy éppen akkumulátorcsere már rutinfeladatnak számítanak. Az árakkal kapcsolatban nehéz általános szabályt megfogalmazni. A szerviz költségeit leginkább a készülék márkája, típusa és a javítandó, cserélendő alkatrész ára befolyásolja. Például egy modernebb készülék kijelzőjének a cseréje feltehetően nagyobb kiadásokkal jár, mint egy régebbi készülék hátlapjának cseréje.

Amennyiben éppen szervizre szorulna a telefonod, akkor érdemes megnézned a nemrégiben Budán is üzletet nyitó GSM Pont árait.

A tapasztalat rengeteget jelent

Szinte bármilyen munkát meg lehet tanulni valamilyen szinten, viszont a megfelelő gyakorlati szaktudás megszerzéséhez időre és rengeteg gyakorlásra van szükség. Nincs ez másképp a telefonok esetében sem. Egy régóta működő szerviz feltehetően nem fogja azt mondani egy probléma láttán, hogy ők ezt nem vállalják, mert ilyet még nem csináltak, hiszen több év, esetleg évtized alatt szinte biztos, hogy találkoztak már szinte mindenféle meghibásodással, és ezért nem fognak tehetetlenül állni még a legmeglepőbb kérések előtt sem.

Arról sem szabad megfeledkezni, hogy ezeknek a szervizeknek már jellemzően van saját raktárkészletük, aminek köszönhetően szinte bármilyen alkatrészt azonnal tudnak pótolni és könnyen, akár 1 óra alatt is meg tudják javítani a hibás készüléket. Persze előfordulhat, hogy pont olyan alkatrészre van szükség, ami nem található meg a saját raktárukban, ilyenkor a szerviz a partnerhálózatára tud támaszkodni.


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s

Clicky