h i r d e t é s

Késnek a vonatok a Nyugati és Kőbánya-Kispest között

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Késnek a vonatok a Nyugati és Kőbánya-Kispest között

2020. július 02. - 05:38

 

15-30 perces késéekre lehet számítani.

A kép illusztráció! - Forrás: atv.hu

Csütörtök hajnaltól kábelvágás miatt nem működik a biztosítóberendezés a Városligeti elágazás és a Nyugati pályaudvar között, ezért a Nyugati pályaudvar és Zugló megállóhely közötti szakaszon 15-30 perccel megnő a menetidő. A szakemberek a helyszínen már dolgoznak a hiba elhárításán. Kőbánya alsónál egy műszaki hibás személyvonat akadályozza a forgalmat az egyik vágányon.

A Monorról 5:05-kor a Nyugati pályaudvarra indult S50-es járat (2719-es vonat) csak Kőbánya-Kispestig közlekedik, a Nyugati pályaudvarról 6:06-kor Monorra induló járat (2740-es vonat) csak Kőbánya-Kispesttől indul.

Ezen a szakaszon felújítás miatt a vonatok csak egy vágányon közlekednek ideiglenes menetrend szerint. (MÁVINFORM)

Frissítés (2020. július 2. 13:38)

Helyreállt a közlekedés a Nyugati pályaudvar és Zugló között, ahol korábban műszaki hiba miatt késtek a vonatok - tájékoztatta a Mávinform csütörtökön az MTI-t.

Délelőtt helyreállították a sérült kábeleket, így ismét működik a biztosítóberendezés a Nyugati pályaudvar és a Városligeti elágazás között. A menetrend fokozatosan, a délutáni órákban állhat helyre a ceglédi, a szegedi és a lajosmizsei vonalon, kora délután még késésekre, járatelmaradásokra kell számítani - írták.
 


 

h i r d e t é s