h i r d e t é s

Kesergő, avagy az ellenforadalom felfalja gyermekeit

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Kesergő, avagy az ellenforadalom felfalja gyermekeit

2020. december 03. - 06:14

 

Negyven éve tudja Szájerről valamennyi Fidesz vezető, hogy meleg. Ez volt róla az első infó, amit magam is hallottam. 

Forrás: Demszky Gábor Facebook oldala

Azóta megtapasztalhattuk, hogy a "szájerjózsi", ahogy maguk között nevezték, mindent végrehajtott, tűzön vízen át, sőt túl is teljesített. Ezt én is megtapasztalhattam, amikor rövid brüsszeli képviselőségem idején eltiltotta tőlem a velem kommunikáló fideszes képviselőket..

Többek között őneki, a "szájerjózsinak" köszönhetjük az új Alaptörvényt, amit büszkén Brüsszelbe repülvén egy szál magában vert bele ipadjébe. (Igaz, hogy abban a projektben, ahogy később kiderült csak társtettes volt.)

Amúgy az Európai Parlament Fidesz frakciójában vasfegyelmet tartott. Csak "deutschtomival" nem bírt, aki előbb vagy utóbb borítékolhatóan szàllítani fogja a következő porno, deviáns, vagy alkohol mámoros, drogos sztorit. Pártja dicsőségére. Csak rá kell nézni, erre a darabokra hullott szánalmasra torzult figurára. Ám tapasztalataim szerint Szájernek egyedül ezzel az eltorzult tekintetű, gnóm Tomival kellett kesztyűs kézzel bánnia.

Aki ezt a Szájer történetet nem érti, az nincs tisztában a kormányzó párt természetrajzával. A vezérnek, a párt "gazdájának" (hogy Sztálinra, kit bankrabló grúz tettestársai kezdtek "gazdának" nevezni), szóval szeretett vezetőnknek "mindenek fölött", vagyis ott ahová magát sorolja, zsarolható káderekre van szüksége.
Szájer és Deutsch, ennek a "mindenek fölötti", a Fidesz DNS-t hordozó, legközvetlenebb baráti körnek, az utolsó mohikánjai.

Ám hamarosan a Fidesz összes fotóalbumából törölve lesznek.
Két mily kellemes arc, de kár értük!
Még míg lehet,!
Nézzétek meg őket jól, farkasok!
Sztálin állítólag könnyeket hullatott, amikor 1935-ben Moszkvában meggyilkoltatatta Kirovot.
És utasítására kezdetét vették "a nagy perek".
Hamarosan Frunze tábornok következett, aki ugyan makkegészséges volr, de Sztálin elrendelte, hogy operálják meg. Utána Kamenyev, Zinovjev és Buharin következett. Hogy csak a legismertebb áldozatok neveit említsük. Frunze természetesen ottmaradt holtan a műtőasztalon, de a hős tábornok nevét évtizedeken át egy szovjet tagköztársaság fővárosa viselte. A búcsúbeszédet természetesen Joszif Viszanarovics mondta, és Frunzét, mint dicsőséges hadvezért a "Szovjetúnió hősének nevezte".

Nem kell jóstehetségnek lenni, hogy megmondjuk kik állnak sorban a Frunzénak kitalált műtőasztal, puhább orbáni másánál, hiszen ők csak erköcsileg semmisülnek meg, az életük, sőt jólètük nem lesz veszèlyben. Így őróluk nem lesznek fővárosok sem elnevezve.
Többen közülük titokban, ám a titkosszogálatok által bizonyára dokumnetáltan, már az utódlás lehetőségére is gondolnak.

És ez lesz a vesztük!

Rogán, Gulyás, Mészáros, Lázár. No meg a szellemi vezér, kinek le nem írom a nevét. Lehet persze, hogy nem ebben a sorrendben.

A "gazda" lázálmában a sorrend is, és a szereplők is változhatnak még..

Ők valamnnyien egy hatalma teljében lévő és erős kihívó nélkül burjánzó, aberrált vezetőkkel teli párt képviselői, melynek vezetői épp közismert devianciáik miatt váltak hírhedtekké, vagy a rablás és fosztogatás ikonikus figuráivá. Tetteikkel összefüggésben lehetnek ott ahol vannak. A Fidesz általuk olyan, mint egy egy élő organizmus.

Amúgy már az ókortól hisz az orvostudomány az érvágás szükségességében és gyakorlati hasznában.
A gazdának is szüksége van olykor- olykor ezekre érvágásokra, melyek csak tovább fényezik "szeretett vezérük dicsőségét", kinek majd megszakad a szíve miközben sorra leszámol velük!

Demszky Gábor
Facebook

Címkék: 

 

Kommentek

h i r d e t é s