h i r d e t é s

Képzelt kórházi riport...

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Képzelt kórházi riport...

2021. április 14. - 07:46

 

Képzelt riport! Ha bármi hasonlóságot látsz a valósággal, az csak a véletlen műve lehet.

A kép illusztráció! - Forrás: The Chronicle of Higher Education

- Riporter: Az ön édesanyja hunyt el?

- Hozzátartozó: Igen.

- A Vírus?

- Igen.

- Részvétem. Ön szerint megfelelő volt a védekezés?

- Igen! Orbán Viktor remek munkát végzett! Ha nincsenek a liberálisok, akik akadályozzák, akkor az anyukám még most is élhetne.

- Miben akadályozták ön szerinte a Miniszterelnököt?

- Nem adtak neki elég hatalmat. Ha időben adják neki, akkor most anyukám egészséges lenne. Játszhatna az unokákkal. DE a sorosista komcsik miatt, most minden elveszett, hiába akart a drága jó Orbán Viktor segíteni.

- Hol kapta el az édesanyja a betegséget?

- Idős otthonban. Tudja már rákos volt. De ez nem jelenti azt, hogy meg kellett volna halnia! Ez a liberálisok miatt van. Mert nem akarták segíteni a mi drága jó Miniszter-elnökünket. A migránsok behozták mi meg itt álltunk védtelen, mert a libsik nem akartak még több kerítést. Na itt az eredménye!

- Miért került idős-otthonba anyukája?

- Mert a devizahitele miatt kilakoltatták és nekünk nem volt arra pénzünk, hogy vegyünk egy lakást. Hozzánk ugye nem jöhetett, mi csórók vagyunk, a gyerekek külföldre mentek dolgozni, mert itthon kevés volt a pénz. Hát így! Ugye a Gyurcsány miatt ott volt 2008-ban az a ronda válság, és amiatt itt minden tönkrement. Ha jobban belegondolok Miatta halt meg édesanyám, mert felelőtlenül felélte az ország vagyonát.

- És most mi lesz?

- Mi lenne? Eltemetjük, de a komcsik miatt annyira nagy a drágaság. Minden sokkal többe kerül, mert hiába dolgozik a mi drága Miniszterelnökünk, ezek a Soros félék tönkreteszik a forintot, meg az egész EU-t is ellenünk hangolják. Ki hallott már ilyet, hogy egy öreg zsidó egy országot így tönkretehessen. Szegény anyukám is ebbe halt bele. Persze az EU nem ad egy vasat se, csak hazudoznak. Megmondta az a drága Varga miniszter. Én jobban hiszek neki, mint ezeknek a brüsszelitáknak.

- Önön nincs maszk. Se kesztyű. Letette valahova. Szívesen idehozom...

- Nem! Nincs is! Azt mondta a Cilike, az a drága jó asszony a TV-ben, látszik rajta milyen okos és művelt, meg ugye tiszteletes is, hogy nem kell ilyesmi annak aki nem fertőzött. Meg nem is lehet kapni, mert a Szijjártó úr, az a nagyon jóképű fiatal külügy-miniszterünk már elmondta, hogy van csak a védekezésre használják. Mind a kilencvenmilliót. Csak a becstelen libsik mondogatják, hogy nincs.

- És ön honnan tudja, hogy nem fertőződött meg?

- De hiszen én tudom, hogy meg vagyok fertőzve. Amikor anyukáról kiderült, akkor minket leteszteltek.

- És akkor gondolom eddig otthon tetszett ülni és várni, hogy feloldják a karantént.

- Dehogy! Bejöttem ide anyukához, hiszen ha ő beteg meg én is, akkor nem árthatok neki. Hoztam neki innivalót, ennivalót. De a komcsik miatt olyan nagy a drágaság. Hát ki hallott már olyat, hogy egy kiló krumpli ötszáz forint? Pedig a gazdaságunk erős. Mi vagyunk a legnagyobbak egész Európában. Megmondta a Miniszterelnök úr.

- Önnek mennyi a nyugdíja.

- Nincs nyugdíjam. Munkanélküli vagyok két hete. Addig takarító voltam, de az a libsi főnököm felmondott, merthogy nincs munka. Én nem is értem ezeket a vállalkozókat. Itt mindenkinek van munkája. Megmondta az Orbán Viktor. Akkor miért kell hazudozni? Rajtam akar meggazdagodni, de jussak csak ki innen! Elmegyek a közértbe, aztán a gyógyszertárba, majd a rendőrségre. Feljelentem a mocskot.

- De hiszen ön karanténban van. Otthon kéne lennie!

- Jaj már. Ez nem olyan komoly ügy.

- De hiszen most halt meg az édesanyja.

- Igen. De kilencvenhét éves volt. Mégsem élhetett örökké! Persze ha a libsik nem csinálják ezt a fesztivált akkor most élhetne...

- Köszönjük, hogy nyilatkozott.

 

Ez itt egy groteszk.

Címkék: 

 

Kommentek

h i r d e t é s