fbpx Katy Perry és a Coca-Cola együttműködése az év nagy durranása: reményt és optimizmust ad az embereknek! | CIVILHETES

h i r d e t é s

Katy Perry és a Coca-Cola együttműködése az év nagy durranása: reményt és optimizmust ad az embereknek!

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Katy Perry és a Coca-Cola együttműködése az év nagy durranása: reményt és optimizmust ad az embereknek!

2020. november 17. - 12:00

 

Megjelent Katy Perry Resilient című száma Aitana közreműködésével, Tiësto remixében

Katy Perry

Új zenei projekt elindítását jelentette be a Coca-Cola és Katy Perry a mai napon, nemes céllal: egyesíteni szeretnék erőiket, hogy frissítő élményt nyújtsanak. Nem akármibe kezdett együtt a két ikon: azért fogtak össze, hogy közösen újragondolják a „Resilient” című dalt a világhírű énekesnő új albumáról, a Smile-ról. Az együttműködésben partnerük az elismert DJ és egyben producer Tiësto, és az egyre népszerűbb Aitana vokalista stílusát is jól bemutatja a remix. A dal célja, hogy jobb kedvre derítsen, és egy újfajta reményhimnusszá váljon.

A remix már múlt péntek óta hallható: elérhető a Spotify-on, illetve hétfőn, elsőként a BBC Radio 1 játszotta le. Ma, azaz kedd reggel pedig megjelent a dalhoz kapcsolódó videó is, - Resilient” feat. Aitana (Tiësto Remix) - Open To Better Film címmel. A Chloe Wallace rendezte film jól tükrözi a Coca-Cola „Jobban, mint valaha” kezdeményezésének lényegét: az optimizmust és az életigenlést. 

„Számomra e kampány arról szól, hogy a kihívásokon keresztül hogyan tudunk fejlődni. Szerintem a Resilient (magyarul ’ellenállás’) dal nagyon jól kapcsolódik ehhez, mert ellenállni annyit tesz, hogy felállsz azután, hogy elesel, tanulsz minden hibából, és túllépsz a kihíváson. Nagyon tetszett az az egységes perspektíva, amit Aitana a dalnak adott, és ahogy az üzenetet beolvasztja a közösségként való kiállás fontosságába. Mert nem mindig egyénileg kell növekedni, szükséges az is, hogy együtt jussunk előre!” – mesélte az együttműködés kapcsán Katy.

Walter Susini, a Coca-Cola európai marketing vezetője elmondta: „A Coca-Cola több mint 136 éve hallatja a hangját annak érdekében, hogy szerte a világon segítse az emberek összefogását. A jelenlegi krízishelyzetre válaszul indítottuk el korábban a „Jobban, mint valaha” kezdeményezésünket, hogy kifejezzük: ebben a megváltozott világban meg kell becsülnünk azokat a dolgokat, amiket korábban talán magától értetődőnek vettünk. Ahogy közeledünk 2020 vége felé, Katy Perry-vel azért dolgozunk együtt, hogy a remény és az életigenlés üzenetét terjesszük, különösképpen a következő generáció számára. A bezárás azt jelenti, hogy a fiataloknak ki kell hagyniuk fontos mérföldköveket az életben - a szalagavatóktól az érettségikig, odáig, hogy a barátaikkal együtt lehessenek. Nekik szól ez a dal."
„Akár a zeném, akár az élő fellépéseim révén, a szenvedélyem a felemelő pillanatok megteremtése és az, hogy kellemes érzéseket teremtsek! Nagyon örülök, hogy lehetőségem van összefogni Katy Perry-vel és Aitanával ebben a Coca-Cola projektben. A közös küldetésünk az, hogy különösen ezekben az időkben a világunkban nagyon szükséges optimizmust és boldogságot nyújthassunk!" - tette hozzá Tiësto.
Katy Perry-vel az egyik kislemezén dolgozni olyan érzés, mintha álmodnék! A projektben részt vesz Tiësto is, aki lenyűgöző, emellett a Coca-Cola napjainkban oly fontos víziója is megjelenik – így remélem, hogy a „Resilient” új verziója a felemelkedés és a boldogság pillanatát nyújtja azoknak az embereknek, akik éppen valamilyen kihívással néznek szembe – legyen az nagy vagy akár kicsi” - fűzte hozzá Aitana.


 

h i r d e t é s

Kommentek